un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 29 septembrie 2022

29 Sep 2022  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

 

Pe lângă: Coolio a murit la 59 de ani. Să ascultăm Gangta’s Paradise, care a stat multe săptămâni la nr 1 în topul MTV pe vremea aceea. Încă știu versurile:

  16 comentarii

 1. Eram interesat cu parcarea aia, n-am gasit saitul. GG ZF.

    (Citează)

  • Hai ca i-am gasit de pe un link ascuns pe Google maps. Ce sa zic, vor sa recupereze investitia repede. Mult succes!

     (Citează)

  • La 60 de lei pe zi, mi se pare relativ convenabila pentru zboruri scurte, de genul unui City Break peste weekend.

   Bine, asta doar daca nu gasesti locuri in parcarea aeroportului sau daca vreo o parcare acoperita.

     (Citează)

 2. Pret promo 60/zi.

    (Citează)

 3. “Microsoft renunță la SwiftKey pe iOS.” – NOOOOOOOOOOO :((

    (Citează)

  • SwiftKey va dispărea din Apple App Store pe 5 octombrie, dar îl veți putea folosi în continuare dacă îl aveți instalat. – prima frază a articolului.

     (Citează)

 4. Hmm m-am uitat asa comparativ cu long term ul de la Otopeni si ala e mai ieftin. Mi se pare ciudata strategia sa fi mai scump decât parcarea oficială a aeroportului. Da, da e acoperită si chestii dar tot trebuia sa fie mai ieftină dupa părerea mea. Deci da @add are dreptate vor sa recupereze investiția cam prea repede

    (Citează)

 5. La Rin e 20 lei pe zi…

    (Citează)

 6. N-am inteles inca foarte exact de ce si-ai parca masina la aeroport daca ajungi cam oriunde in Bucuresti cu 50-60 de lei de la aeroport. Iar daca esti din provincie, un transfer e undeva sub 100 lei. Dar probabil nu mi se adreseaza mie.

    (Citează)

  • Din militari, strada Apusului acum te costa bolt, uber 80 de lei pana la aeroport. Din Fetesti(Ialomita) pana la aeroport platesti mai mult de 100 de lei si esti dependent de programul lor. Eu am mai lasat masina in parcari de genul, pentru 20-30lei pe zi, merg cu masina mea, cum vreau eu, cand vreau eu. P.S. Daca ai ghinion la intors poti plati si 150lei pe o cursa cu uber/bolt/black cab de la aeroport in Militari.

     (Citează)

  • Pleci cu copilul, gasesti bolt cu scaun? Stai pe langa Bucuresti, in provincie? Parcarile is pline de masini de provincie. Daca ai avea trenuri decente care nu fac 12 ore…

     (Citează)

 7. Despre rapoartele ca iPhone 14 se restartează la fiecare 10 minute când se încarcă, că pică semnalul in convorbire, că soluțiile de la suport tehnic nu funcționează nu găsim știri?

    (Citează)

 8. NFT-urile, cea mai mare teapa recenta. Niste baieti smecheri au ajuns multi-milionari, ce-i drept pe spatele altor milionari, precum Logan Paul sau tipul ala care a dat aproape 3 milioane de dolari pe NFT-ul primului tweet. Prostimea a fost scutita la duma asta, ca au plecat baietii direct cu scoruri mari.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus