un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 12 septembrie 2022

12 Sep 2022  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

 

Secret Invasion, un serial cu Nick Furry:

    7 comentarii

  1. 3 telefoane luate de pe Flip in familia mea extinsa in anul curent.

      (Citează)

    • Personal vreau un iPhone 13. Pe emag e 3999 nou. Pe Flip e 3560 cu garantie doar 12 luni, semne de folosire si normal, baterie folosita o perioada. Prefer sa dau 400 de lei in plus.

        (Citează)

    • Felicitari pentru ca stii ce vrei sa faci cu banii tai! La fel stiu si eu.

        (Citează)

    • Am luat 2 telefoane de pe flip și au fost ok. Anul asta cautam iPhone 12 iar pe flip era undeva la 3000 lei, în timp ce în magazin era 3200 nou. Pana la urma am luat de pe eMAG la o promoție cu 2800. M-am mai uitat intre timp pe flip, dar de când s-au aliat cu eMAG au preturi foarte mari.

        (Citează)

  2. Anda:
    Personal vreau un iPhone 13. Pe emag e 3999 nou. Pe Flip e 3560 cu garantie doar 12 luni, semne de folosire si normal, baterie folosita o perioada. Prefer sa dau 400 de lei in plus.

    După un an de folosire, iPhone 13-le meu are sănătatea bateriei la 99%. Nu cred că cele de pe Flip stau mai rău

      (Citează)

    • Nu stiu cat de relevanta e informatia asta, in conditiile in care dupa 5-6 ani, bateria unui telefon cu utilizare normala e praf.

        (Citează)

  3. Anda:
    Nu stiu cat de relevanta e informatia asta, in conditiile in care dupa 5-6 ani, bateria unui telefon cu utilizare normala e praf.

    IPhone 13 a apărut anul trecut, asta era ideea, că nu poate fi mai vechi de un an, deci nici bateria nu e într-o stare rea

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus