un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Samsung S22 Ultra a coborât la 4.389 lei, o ofertă foarte bună

26 Sep 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

19 comentarii

Samsung S22 Ultra costă 4.389 lei în acest moment, vândut de eMAG, ceea ce este o valoare excelentă. Telefonul este foarte bun, cel mai bun Android de până acum. Eu am plătit 6.600 de lei pe el în februarie la lansare.

4.389 lei costă varianta pe negru de 128 GB. Dacă vreți varianta burgundy (sau verde), prețul crește la 4.699 lei, tot foarte bun pe piață, dar în opinia mea nu merită diferența, în special dacă îi puneți o husă.

La o adică, puteți face ca mine. Eu am varianta burgundy și peste ea am pus o husă de piele originală Samsung, care este tot burgundy exact ca telefonul. Practic nici nu conta ce culoare este sub husă în acest caz, dar când am cumpărat eu nu era oricum diferență de preț între culori.

Nu sunt multe de zis despre telefon. Este foarte performant, face fotografii foarte bune, modul Portrait are o separare excelentă a fundalului inclusiv pentru fire de păr răzlețe, stylusul este util și-l folosesc zilnic cu diverse ocazii. Bateria m-a ținut întotdeauna cel puțin o zi, de obicei o termin cu 40% autonomie rămasă. N-am ce-i reproșa decât că este mare, iar stylusul are un miros și un gust cauciucat care pe seria Note nu era prezent, dar asta e viața.

    19 comentarii

  1. Gust?

      (Citează)

    • :))) cred ca-ti dai seama ca de-asta a si zis. Ma amuza mereu cand comentatorii mai putini inzestrati… in ale umorului subtil cad in capcanele intinse de NWRadu.

        (Citează)

  2. Desi e al 6-lea dispozitiv Samsung pe care l-am avut si folosit, este de departe cel mai prost telefon din istoria Samsung. (am versiunea de 512 gb)
    Are niste erori si fail-uri atat de tragice si agasante ca ma gandesc pt prima data sa trec la iPhone.

      (Citează)

  3. Eu sunt la a 6a generatie Galaxy si a 3a Note.
    Voi mai lua Samsung(cele premium, A53 e ok) cand vin cu solutii de blocare IMEI sau blocare / localizare tefoane furate…
    Nu sunt fan Apple dar parca au mai mic dispret pentru pagubasii cu 7 pacate..

      (Citează)

  4. Al meu are aroma de banana

      (Citează)

  5. Un telefon de 43mil a ajuns sa fie o “valoare excelenta”. Mereu luam flagshipuri Samsung cu 25 mil, acum 43 e considerat excelent. Integ inflația, dar aproape dublu, no way.

      (Citează)

  6. Scuze, cea mai mare țeapă este să-ți cumperi un Samsung sau SCAMsung cum îi denumesc eu cu procesor Exynos — mai grav este că tu promovezi așa ceva. Nu văd o diferență în a promova un Casino față de ce promovezi tu aici, că tot țeapă este.

    https://www.sammobile.com/opinion/samsung-delivered-the-worst-exynos-flagship-in-recent-times/

      (Citează)

    • In utilizare normala nu e nici o diferenta, intre ele. Si cum 90% dintre oameni nu folosesc la maxim telefonul eu zic ca e majoritatea nu pot face diferenta intre cele 2. In articol e probabil un telefon defect.

        (Citează)

    • @Claudiu, ai folosit vreodata un telefon Samsung cu Exynos? Da, este putin mai slab in jocuri si alte aplicatii ce il folosesc la maxim si poate ca bateria rezista cu 10% mai putin in utilizarea zilnica, dar in principiu nu prea vezi diferenta.
      Daca Radu spune ca termina ziua cu 40% baterie, probabil ca in cazul unui model cu Snapdragon ar fi terminat-o cu 45% baterie.

        (Citează)

  7. Nu dau pe un telefon mai mult decât am dat pe TV OLED sau laptop. Nu există justificare pentru acest preț.

      (Citează)

  8. Sub 2000 lei e un pret excelent, asta e o reducere de toamna. BTW tot asa se incinge cand filmezi mai mult cu el?

      (Citează)

  9. cata_nv:
    :)))cred ca-ti dai seama ca de-asta a si zis.Ma amuza mereu cand comentatorii mai putini inzestrati… in ale umorului subtil cad in capcanele intinse de NWRadu.

    dar ce bine ca mai sunt si intelepti pe aici

      (Citează)

  10. Radu:
    Desi e al 6-lea dispozitiv Samsung pe care l-am avut si folosit, este de departe cel mai prost telefon din istoria Samsung. (am versiunea de 512 gb)
    Are niste erori si fail-uri atat de tragice si agasante ca ma gandesc pt prima data sa trec la iPhone.

    Culmea, eu am tot varianta de 512 GB si nu am avut nici un fel de probleme cu telefonul…si crede-ma ca eu il folosesc la intensitate maxima.

      (Citează)

  11. Radu, dar nu cumva tu ai dat 6600 de lei pe versiunea cu 256 GB? Adica aceea care acum costa 5700 pe culoarea burgundy sau 5400 pe negru.
    Sigur ca este si aici o reducere, dar parca nu mai este atat de spectaculoasa o scadere de doar 15% sau 22%.

      (Citează)

  12. Unde? Ca e 5600 acum conform link-ului tau.

      (Citează)

  13. Eu l-am luat acum 2 luni cu 4350 lei. Deci nu e chiar o minune acest preț azi.Este însă cea mai buna dovada ca dacă aștepți câteva luni de la lansare poți luat același telefon cu 400 de euro mai ieftin. Pare uluitor dar asa este.

      (Citează)

  14. Astept review-ul pt S22 Ultra. Am si eu unul de prin aprilie si inca nu am apucat sa il disec, sigur aflu ceva tips & tricks de la tine.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus