un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a lansat Return to Monkey Island

20 Sep 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Return to Monkey Island, cea mai nouă aventură dintr-o serie de jocuri quest extraordinare, s-a lansat ieri. Îl găsiți pe Steam pentru 23 de euro.

Monkey Island este una dintre cele mai celebre serii de jocuri quest. Nu cred că mai are nevoie de prezentare, cei din generațiile apropiate alei mele vor ști jocul. O găsiți în întregime pe Steam, cu unele jocuri refăcute.

Pentru mine, seria a fost una dintre cele mai amuzante și memorabile jucate vreodată, iar Guybrush Threepwood, piratul care este personajul ei principal, a fost multă vreme avatarul meu pe diverse rețele sociale pentru că, după cum bine a observat un prieten cândva, cam semăn cu el în mai multe feluri.

Am cumpărat jocul, desigur. Sper să-l joc alături de Matilda în curând. Review-urile sunt bune, The Verge spune:

Playing Return to Monkey Island felt like picking things up with an old friend. […] The original, released more than 30 years ago, is beloved for its silly story about protagonist Guybrush Threepwood on a quest to become a pirate. This new title captures the joy and playfulness that the series is known for.

Abia aștept să crească Alice și să rejoc alături de ea întreaga serie.

    6 comentarii

  1. mie mi se pare ca semeni cu brad pitt

      (Citează)

  2. Joc deja chestia. Am terminat preludiul si sunt pe cale sa finalizez partea 1, cred io.

    Povestea ece trebuie, zici ca e continuarea imediata a primelor si puzzleurile sunt o placere, destul de dificile ca sa nu-ti pierzi interesul. Grafica insa, doamne fereste. Cea mai urata si mai putin interesanta din istorie.

    PS
    Daca sunteti adulti, bifati la inceput optiunea cu dificultate mare.

      (Citează)

  3. omg… e horror grafica… au renuntat la stilul cartoony dar credibil pt southpark wannabe

    groaznic :( ma gandeam sa il iau pana sa vad screenshot-urile… poate doar cand o fi la 1,99 sau 0,99

      (Citează)

  4. Am tot auzit de serie, dar cand eram eu mic si aveam si energie de jocuri nu ma pasionau adventure-rile. PC-ul de atunci nu avea scop jocurile, era pentru treburi serioase.

    Iar acum ca am sistem si pot cumpara jocurile, nu prea mai am timp si energie de ele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus