un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A apărut trailerul pentru Andor, un nou serial Star Wars ce se lansează luna viitoare

1 Aug 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

8 comentarii

Andor este un nou serial Star Wars. Acțiunea are loc după episodul 3, când Imperiul pusese stăpânire pe galaxie și Alianța Rebelă abia prindea formă. De fapt, serialul cam pe asta se axează, pe apariția rebelilor ca formă organizată de opoziție împotriva Imperiului.

Personajul principal este Cassian Andor, care apare și în Rogue One. Trailerul îl mai arată și pe Saw Gerrera. Mi-a plăcut că atmosfera este mai dramatică, mai adaptată unei dictaturi. Pare un serial total diferit de tonul copilăresc din Mandalorian, deși ce-i drept acela are loc după dispariția Imperiului și poate că totul era mai bine atunci. Andor pare un prequel bun pentru Rogue One, care în opinia mea și a multora rămâne unul dintre cele mai bune filme Star Wars.

Primele 3 episoade vor fi date pe Disney+ pe 21 septembrie, apoi bănuiesc că în fiecare săptămână câte unul.

    8 comentarii

  1. Sper doar sa vedem și altceva decat aceeași rețetă din toate filmele star wars: “3-5 rebeli distrug o ditai nava imperială”

      (Citează)

  2. Dar da, si pt mine Rogue One e pe locul 3 in serie, foarte onorabil. Pentru ca a incercat ceva nou.

      (Citează)

    • ceva nou pt serie, ca altfel e “Tunurile din Navaronne” varianta star wars…

      a nu se intelege gresit – si la mine e in top 3

        (Citează)

    • Bine zis urweiss, eu vreau sa vad ceva nou, inedit, idei mișto. In rest un film normal, dar scrie star wars pe el.

      Am revăzut Clone Wars, mult mai mișto decât multe filme din serie.

        (Citează)

  3. Traileru cam porcărie.
    io nu pricep chestia asta, avem un univers cu chestii fantastice, superpowers and shit
    si vad plebi normali, ca lumea reala.

    Ce oportunități au, și o dau din gard in gard.

      (Citează)

  4. bai frate, dar absolut ORICE trailer la orice film/serial de la Hollywood incepe in ultima vreme numai cu negri. Cum dai play, cum apar astia. Toate rolurile pozitive sunt ale lor, albii primesc cel mult roluri de criminali, hoti, tradatori…

    Ce e nasol e ca mizeria asta e abia la inceput, va dura inca 10-15 ani, asa cum a fost la noi cu literatura sovietica de dupa venirea comunistilor la putere. Toate cartile din vremea aceea erau numai despre faurirea colhozurilor, muncitori eroi, fabrici si uzine, realizari nemaivazute. Pana la urma stangistii gretosi de azi sunt urmasii de propaganda ai celor de atunci. Doar ca au schimbat “omul nou” cu “negrul nou”.

      (Citează)

  5. de ce nu abordeaza teme mai actuale? de exemplu un general al imperiului deturneaza fondurile pentru niste crucisatoare stelare si isi creeaza propriul imperiu de huzur.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus