un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 august 2022

2 Aug 2022  ·

ȘTIRI  ·

2 comentarii

Pe lângă: Londra nu mai permite noi proiecte imobiliare în anumite zone pentru că rețeaua electrică nu mai face față. Curajoși londonezii ăștia, la noi se dau autorizații fără astfel de griji.

  2 comentarii

 1. Stai sa vezi cum e sistemul de canalizare in Londra, facut acum un secol si jumatate. Acolo sa te impresionezi, la planificare si gandire pentru viitor.

    (Citează)

 2. Momentul ăla profetic când știi cum se dau de fapt la noi autorizațiile. Chiar că pe lângă.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus