un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 august 2022

17 Aug 2022  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

Pe lângă: fostul sediu BCD din Calea Victoriei 155 ar putea deveni un centru comercial cu magazine de lux. Este zona practic în piața Victoriei, clădirea aceea de sticlă semi-abandonată de vizavi de TEDs.

Top 5 features în Android 13:

O listă completă cu tot ce este nou în Android 13, care este în rollout pentru telefoanele Pixel:

Ce este nou în OneUI 5 de la Samsung:

  3 comentarii

 1. Linkul cu bcd duce la stirea cu hotnews.

    (Citează)

 2. Linkul despre magazinul din Piața Victoriei nu e cel corect.

    (Citează)

 3. Ma bucur ca nu ii zice aplicația de RIDE SHARING, ci pe cinstit taxi.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus