un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 iulie 2022

4 Jul 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Pe lângă: FDA-ul spune că noile vaccinuri adaptate la tulpini Omicron nu au nevoie de aprobări noi.

    11 comentarii

  1. Aham, nu prea cred ca se justifica medalia primita postmortem de Steve Jobs. Caracterul lui a fost dovedit de multe ori.

      (Citează)

    • La scara istoriei, o lichea ca Jobs e practic un sfant. Multi imparati romani de ex., care isi macelareau supusii de placere, sunt considerati azi mari reformatori.

        (Citează)

    • boss, stii cum se zice, de m0rti numai de bine.

        (Citează)

  2. “ jumătate din stațiile de încărcare din Europa se află în doar două țări”

    Pana sa apuc sa dau scroll: hmm, Olanda si care alta tara?

      (Citează)

  3. S22 ultra se vinde bine in ciuda faptului ca are o problema foarte des intalnita (se pare) la modelul asta: dupa fiecare zbor cu avionul, timp de cateva ore, nu merge difuzorul/speaker-ul!

      (Citează)

    • Am pus și eu botul la S22 Ultra.

      Nu mai fac greșeala asta. Plecam de acasă cu 100% baterie și după o zi de muncă unde telefonul stă mai mult în buzunar, ajung acasă cu 40%.

      Nu mai zic că S20FE e mai fluid decât flagshipul ăsta.

      Pe lângă asta, eram bombardat cu reclame în toate aplicațiile Samsung. Pardon?

      Am trecut la iPhone, după 10 ani de Android și nu îi simt lipsa deloc.

        (Citează)

    • just get an iphone.
      uite, Raul confirma expresia. el chiar si-a luat iphone si e fericit, pur si simplu merge, nu trebuie sa ii faci spovedanie la telefon sa functioneze.

        (Citează)

  4. Gata, undeva, candva,poate de 23 august, se rezolva, putem iesi linistiti la “defilare”:
    “Conform modului în care lansarea acestor facilități a avut loc până acum, funcția de ascundere a prezenței online ar trebui să fie la doar câteva săptămâni distanță de implementare.”
    https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/whatsapp-va-ascunde-prezenta-online-20762363

      (Citează)

    • Informatiile din acest articol sunt gresite sau cel putin incomplete. Exista de mult functia de ascundere a prezentei online pe WhatsApp.

        (Citează)

  5. Nu mai bine Google te lasa pe tine ca sa decizi ce pastrezi in istoric si ce nu? Ca poate sunt femei care vor ca sa stie toata lumea ca au facut avort dar nu vor ca sa stie nimeni ca si-au pus silicoane. De ce trebuie sa fie totul sau nimic, ori ii dau lui Google ca sa stie pe unde am fost ori trebuie ca sa tastez de fiecare data adresa destinatiilor frecvente.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus