un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 iulie 2022

26 Jul 2022  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Trailerul Shazam 2:

  13 comentarii

 1. Abonamentul Amazon Prime creste de la 7.99€ la 8.99€ varianta lunara respectiv de la 69€ pe an la 89.9€ .

    (Citează)

 2. Shazam. Mi-a plăcut doar că este amuzant dar ca poveste e aceeași pe care o aplică la filmele cu super-eroi. Oricum merită văzut.

    (Citează)

 3. Swagolas:
  Asta inseamna ca in loc de 2.2lei, voi plati 2.5lei per luna pt Prime setat pe Turcia? Pff…

  Vorbesti din auzite cum ca ar fi posibil sau chiar ai astfel de subscriptie ? Ar fi bune niste detalii cum ai activat (VPN, locatie din TR, card emis din TR sau altceva …)

  Mai vazusem “povesti” despre activare Netflix prin TR. Cand m-a chiunit plictiseala am incercat pentru un amic, dar nu a functionat cu card virtual Revolut si altceva n-am vrut sa ma expun eu.

    (Citează)

 4. Gaelex:
  Banui ca daca inlocuiesti lei cu Euro si imparti abonamentul la 3 corespunde cu ce ai calculat tu.

  8 lire turcesti costa Prime acolo, adica in jur de 2.2lei per luna. Il tin pentru prime gaming mai mult.

    (Citează)

 5. Cosminnn:
  Hai, nu ne lăsa in ceață acum, spune-ne cum faci.

  Simplu, activezi prime pe versiunea turceasca ( https://www.amazon.com.tr/ ). Indicat este sa ai deja un card atasat pe Amazon, iti va cere adresa de Turcia, gasesti pe https://www.bestrandoms.com/random-address-in-tr . Daca folosesti translate, este posibil sa iti afiseze 8 euro in loc de 8 lire turcesti. Si cam atat, no vpn, eu folosesc de cateva luni, cat lira turceasca este la pamant din cauza inflatiei de acolo.

    (Citează)

 6. Cosminnn: Swagolas

  Inca functioneaza si dupa cele 30 de zile moaca. Cu 8 lire … undeva intre 2 si 2,5 lei.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus