un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 iulie 2022

18 Jul 2022  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Pe lângă: rețeaua World Class de săli de fitness trece de la un fond de investiții la altul.

Pe lângă: ofertă la bilete pentru Electric Castle 2023.

  4 comentarii

 1. Electric Castle 2023, pentru că bătaia de joc și ciurda de vite furajate la ediția 2022 nu a fost destul.

    (Citează)

 2. Cred că se vor vinde în draci, e preț bun

  Gaelex:
  Electric Castle 2023, pentru că bătaia de joc și ciurda de vite furajate la ediția 2022 nu a fost destul.

    (Citează)

 3. As face plangere la ANPC legat de Blueair pentru ca au doar un numar de telefon cu suprataxa daca am nevoie sa-i contactez. Ryanair au live chat unde sunt foarte ok, desi am asteptat minim 30 minute de fiecare data.
  O companie de transport public ar trebui sa aiba un numar de telefon cu tarif normal unde-i contactezi in caz de asistenta.

    (Citează)

  • Wizz are politica asta de cel putin 10 ani. Aveau sa-mi dea bani, la mail nu raspundeau, si bagam fise ca la pacanele sa vb cu cineva. A, si sa nu uit, tot Wizz a inventat rahatul ala de cusca mai mica cu cativa cm decat trollerele clasice ca sa-ti ia bani pe bagaje.

   Normal ca a inceput si Blue Air sa faca aceleasi rahaturi daca romanul tot cumpara de la Wizz ca era un pic mai ieftin.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus