un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 iulie 2022

14 Jul 2022  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Pe lângă: FDA-ul autorizează vaccinul Novavax.

Un clip cu Nothing Phone 1:

    14 comentarii

  1. A avut cineva răbdare să citească articolul cu Orange?
    Ok, nu își mai asumă (aproape) mai deloc responsabilitatea pt calitatea serviciilor. Am înțeles bine?

      (Citează)

  2. De Ioniq6 ne zice “That exceeds the 602 kilometers under the WLTP test cycle for the Model 3 Long Range”, ceea ce e bluff.
    Model 3 are autonomie estimata de 626km cu jante aero de 18inch. 602km este cu jantele de 19inch.

      (Citează)

    • Inca un Tesla killer, doar ca nu.

        (Citează)

    • Realitatea e ca, in ultimii ani, cateva companii auto au reusit sa prinda din urma Tesla la range. In acelasi timp, Tesla nu a reusit sa le prinda din urma la calitatea produsului.

      Evident, exista si alti factori: costul si capacitatea de productie, autopilot-ul, software-ul etc. Dar chestia de care ma temeam la inceput (Tesla sa isi mentina avantajul la baterii) nu s-a intamplat. E bine, zic eu.

        (Citează)

  3. Am văzut oameni care ziceau că le-a crescut abonamentul la Orange. Acum asta.
    Cu abonament business nu am primit nimic, nici despre prețuri și nici despre modificări în contract, dar aștept să renunț la ei pentru că au început să mănânce rahat cu calitatea.

      (Citează)

  4. Bine anuntat vaccinul Novavax “pe langa” ; adica sa nu ne facem iluzii desarte, dupa aprobarea UE prin septembrie la noi nu va ajunge desi ar fi alungat temerile multora (foloseşte o tehnică mai clasică decât ARN-ul mesager)
    Pacat !

      (Citează)

  5. Vive la France!

      (Citează)

  6. Orange sint aia care in primavara i-au dat femeii mesaj ca mai pun 1 euro la abonament. Asa unilateral. Si cand a sunat sa vb cu ei, sa renegocieze cumva, cica asta e, oferta mai buna nu poa sa dea. Traiasca portarea.
    Cel mai fain a fost cum sunau ca disperatii dupa ce facuse doamna cererea de portare, sa-i faca tot felu de oferte. Aha deci acu se poate, cand va pleaca clientu. Le-a dat jet si acu e supermultumita de nelimitat la juma de pret. Astept sa-mi expire si mie perioada contractuala la voda si ma bag pe nelimitat si eu.

      (Citează)

  7. N-are cum sa dea orange, ce imi da acu digi. Fiind client digi si pe servicii fixe in alte 3 locatii, mi-au dat pret bun si pe mobil.
    Dar daca orange vine cu ceva super, ne portam inapoi. Pan la urma banu dicteaza. Ca la calitate, toti sint la fel. Vrajelile alea cu cea mai buna retea…..vrajeli.

      (Citează)

    • După 20 de ani abonat vdf mă bate gândul să trec și eu la Digi. Singura reținere pe care o am este legată de roaming. Are cineva experiențe cu digi mobil in roaming? Ma refer in special la internet, nu la voce.

        (Citează)

  8. Alin:
    După 20 de ani abonat vdf mă bate gândul să trec și eu la Digi. Singura reținere pe care o am este legată de roaming. Are cineva experiențe cu digi mobil in roaming? Ma refer in special la internet, nu la voce.

    Ce probleme ar putea sa fie daca foloseste reteaua din tara respectiva? Doar ca fata de Vdf si O inca se mai taxeaza, dar f. putin. Ultima oara am folosit o saptamana navigare pe internet si putin navigatie google maps si am platit vreo 5 lei in plus.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus