un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 iunie 2022

14 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

Celsius Network, one of the biggest crypto lenders, told customers Sunday evening that it is pausing withdrawals, swap and transfers between accounts in a move that has sparked discussions and prompted the price of the firm’s token to take a 60% tumble in the past hour to as low as 19 cents.

Celsius, which was valued at $3.25 billion when it extended its “oversubscribed” Series B financing round to $750 million in November, allows users to deposit their Bitcoin, Ethereum and Tether and receive weekly interest payments. Depending on the time horizon and the token, the platform offers as much as 18% interest a year. On its website, Celsius says 1.7 million people call “Celsius their home for crypto.”

Pe lângă: topul retailerilor alimentari rămâne același, Lidl, Kaufland și Carrefour.

    12 comentarii

  1. Disney+
    Eu nu am primit emailul cu reducerea la abonament… voi ati primit?

      (Citează)

  2. “Poate l-a suspendat chiar AI-ul respectiv” – buna. Pare ca omul a dorit sa isi faca reclama. A pus intrebarile potrivite, ca sa obtina raspunsurile dorite

      (Citează)

  3. Intel parcă sunt primii care au făcut comenzi de mașini high-NA, în câțiva ani vor începe în sfârșit să facă concurență lui TSMC și Samsung. Poate o fac chiar din Europa, cine știe.

      (Citează)

  4. Eu am primit emailul cu reducerea la Disney+
    239 lei pentru 1 an

    Pana acum am vazut cateva seriale pe care le asteptam de multa vreme:
    – American Horror Story – toate sezoanele – recomand!
    – Family Guy – toate sezoanele
    – The Cleveland Show
    – The Simpson – toate sezoanele
    – American Dad
    – Loki
    – Obi-Wan Kenobi
    – Moon Knight

      (Citează)

  5. Primit mail-ul de la Disney+, abonat si deja impartit contul cu un prieten.

      (Citează)

  6. AlexD:
    Disney+
    Eu nu am primit emailul cu reducerea la abonament… voi ati primit?

    Da, azi dimineata pe la 8.

      (Citează)

  7. Lol mă uit pe străzile din Constanța si sunt pline de Springuri. O fi imatriculat Tesla 300 de electrice dar am vaga impresie că DACIA a imatriculat atât doar in Constanța!

      (Citează)

  8. BTC va continua sa cada in urmatoarele saptamani si luni, pana in zona 6-12k, nu legat de Celsius, ci de situatia macro. Nu m-as mira la o incercare de $3.5k ca sa fie lichidat Saylor moon. :)

      (Citează)

  9. O explicatie despre cum a picat Celsius: https://www.youtube.com/watch?v=d5ll3ByaoHE

      (Citează)

  10. Tesla este momentan cea mai vândută marcă de automobile electrice în România. Lipsesc de acolo cifrele despre Dacia Spring.

    Era vorba despre automobile:)

      (Citează)

  11. https://twitter.com/WillManidis/status/1536347704938229767

    Mi se pare o știre care va afecta Europa (de vest) 😳

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus