un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Alice merită ce-i mai bun, de exemplu o suzetă Hugo Boss

13 Jun 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

22 comentarii

Așa că o să-i cumpăr câteva suzete Hugo Boss pe care le-am văzut într-o reclamă la Zalando pe Instagram. Costă doar 127 lei sau 159 lei, în funcție de culoare, deci ieftin!

Îmi place mai mult Boss decât alte mărci. M-am mai uitat după suzete pe Zalando și există și suzetă Emporio Armani la 379 lei, Karl Lagerfeld la 136 lei și alte mărci precum Tommy Hilfiger la 89 lei, dar asta e suzetă de săraci, că-i sub 100 de lei. Mai este și un kit Armani cu suzetă și două biberoane, doar 543 de lei la reducere de 15%.

 

Glumesc, desigur. Alice nu mai folosește de mult suzete, de fapt n-a fost niciodată mare fan. Altfel îi luam vreo 3, desigur.

  22 comentarii

 1. Noroc că am citit pana la sfarsit ca eram deja crizat… 😅😅
  “Kit Armani la doar 543” 😁

    (Citează)

 2. Si oricum suzeta in general intarzie vorbirea.

    (Citează)

  • Ai oricum in general reduce riscul de SIDS

     (Citează)

  • Intarzie pe naiba.
   A mea mica a tinut-o pana la aproape 4.5 ani, nedespartita, tragedie daca nu avea 3 odata la culcare (doua in maini, una in gura si.le rotea noaptea).
   Asta nu o impiedica sa turuie non stop de cand a inceput sa faca propozitii…de mult nici nu mai stiu cand a fost. All day long, taca, taca, taca.
   Si acum mult dupa ce a scapat de ele a ramas cel mai ‘vorbete’ membru al familiei.
   Cica ar avea ceva contraindicatii la formarea gurii, dar nici asta nu pare sa fi afectat in cazul nostru.

     (Citează)

  • @Tom ce funny e asta cu 3 suzete 🤣prea tare! Sa fie ea liniștită

     (Citează)

 3. Și eu mă minunam de parfumuri Mercedes Benz…

    (Citează)

  • @theSame, e posibil să îți iei o surpriză plăcută cu parfumurile Mercedes Benz. Am primit unul cadou și a fost unul dintre cele mai plăcute și persistente parfumuri pe care le-am folosit. L-a confiscat fi-miu, pe sistemul,, e prea șmecher pentru un martalog ca tine,,. Și nu e cazul de glume gen,, facă vă dați cu Brut și Axe, normal că Mercedes-ul miroase bine,,.

     (Citează)

 4. Procesor AMD Ryzen 3 4100 pe 7nm la doar 464 RON vs Suzeta Armani la doar 543 RON
  Si eu când eram mic aveam suzeta de 5 lei :( invidios

    (Citează)

 5. Bine ca se poate gasi …

    (Citează)

 6. Si-a luat cineva carpa de sters praful Apple de 50 euro?

    (Citează)

 7. Și copiii lui Hitler au avut suzetă Hugo Boss.

    (Citează)

 8. Suzeta aia o cumperi la copchil numai daca ai boxe d-alea de 100000.

    (Citează)

 9. Eu la copil ii dau orice este mai bun, 550 de lei nu este enorm dacă îți iubești cu adevărat copilul. Nu e ca și cum ii iei in fiecare zi suzete. Probabil voi nu vă iubiți copiii sau nu aveți servici, altfel le-ați lua lucruri de valoare.

    (Citează)

  • Ion are perfectă dreptate. Dacă hăinuțele + căruciorul + suzeta nu depășesc 4000 E, sunteți niște săraci cu inimă haină. În caz că georgel007 , ce comenta la postul cu boxe, e prin zonă, sunt sigur că va confirma. Nu există lucruri nejustificat de scumpe, există doar sărăcii invidioase.

     (Citează)

 10. 2 comentarii de facut aici:
  – suzetele nu sunt bune pentru ca strica dintii si paseaza problema pentru mai tarziu
  – nazistii si SS-ul lui Hitler tot de la Hugo Boss cumparau uniforme, scutece etc.

    (Citează)

 11. De banii astia iti iei 2 meniuri cu tot cu ciorba si felul 2.

    (Citează)

 12. super ofertă: suzete RomPlast, 3 la 10 lei !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus