un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 iunie 2022

13 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

  4 comentarii

 1. Titlu alternativ : “Sony spune ca telefoanele altora vor face in curand fotografii mai bune decat DSLR-urile lor”

    (Citează)

  • Majoritatea altora au senzori sony. Acolo chiar sunt pe val acum.

     (Citează)

  • Va agitati degeaba, masinile si utilajele folosite de SONY ca sa produca senzorii sunt toate Nikkor. Adica Nikon.

     (Citează)

  • Nu cred că vor depăși vreodată calitatea aparatelor profesionale, cred că e doar valul 2 care va face camerele dslr entry level (și poate un pic mid-level) să nu mai merite, la fel cum au dispărut camerele digitale consumer practic peste noapte la începutul deceniului trecut, anii 2011-2012 încoace, dacă nu chiar și mai repede.

   Dar un DSLR high end nu cred, și nu din cauza tehnologiei, ci pur și simplu fizic, e mai multă informație acolo care o poți prelucra.

   Da, post-procesarea și AI-ul vor încerca să compenseze și să simuleze informația lipsă, dar tot se va observa că ceva nu e chiar acolo.

   În schimb pentru 99% din nevoile average consumer va fi perfect OK, ca și acum. Și eu bălesc la un mirorless high end dar adevărul e că 90% din poze le fac cu iphone-ul din dotare și sunt foarte ok, nu văd rostul la mai mult.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus