un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte speciale și încă 15% discount la FineStore (aniversarea de 8 ani), plus câteva recomandări

20 Jun 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

12 comentarii

FineStore aniversează 8 ani. De fapt, tortul s-a dat pe 19 iunie, dar ofertele speciale țin până pe 22 iunie.

Mecanismul este următorul: FineStore are deja sute de produse cu preț redus, le găsiți în secțiunea oferte speciale. Sunt reduceri bune la aproape 1000 de produse de toate tipurile și apoi li se mai adaugă 15% discount dacă folosiți codul LMAFS8 în coșul de cumpărături, ceea ce va duce multe produse la cele mai bune prețuri ale anului.

Toți cei care cumpără ceva, orice, de la FineStore intră automat și în tragerea la sorți pentru 100 de premii, diverse băuturi. Se dau inclusiv câteva sticle de tequila Clase Azul Plata sau coniac Frapin sau șampanie Gosset, care este una dintre cele mai vechi case de șampanie din Franța.

Cred că o să profit și eu de reduceri ca să iau un rom A.H. Riise la ofertă, ca să văd ce pot face și danezii în acest domeniu. Dacă vreți alt rom, de Paști am luat un Dictador 12 ani și este extraordinar, intens la gust, nu foarte dulce, parcă ușor afumat chiar, genul de rom de băut de unul singur, nu în cocktail. Sticla aceea s-a terminat remarcabil de repede, am deja o a doua pe acasă. Sunt foarte curios cum este cel de 20 de ani la butoi.

Ce-am mai descoperit bun în acest an este ginul acesta June Wild Peach & Summer Fruit. Îl aveam de anul trecut prin casă, dar acum l-am reactivat. Un gin tonic cu acest June merge foarte bine vara, pe căldură, are aroma perfectă pentru așa ceva.

Am mai luat recent și cireșe maraschino, care sunt bune de pus în cocktail pe un băț sau pe la o înghețată. Poate ați mai auzit termenul de cireșe maraschino prin diverse rețete. Aceste cireșe chiar au fost conservate în suc marasca pentru aroma lor specifică. Am luat cândva de fun un borcănel, mai pun pe câte un pahar.

    12 comentarii

  1. Glenfiddich-ul care ma interesează pe mine tot foarte scump este :(

      (Citează)

  2. Dictador e la mare oferta redus de la 149,98 la 146,98 adică 3 lei /1%. Abia aștept aniversarea de 10 ani.

      (Citează)

  3. Hai sa vedem ce oferte reale găsește lumea, dar presimt un articol cu foarte puține comentarii.
    Dar cu multa carne 😂

      (Citează)

    • June ala e la un pret decent cu tot cu cupon. Am mai luat niste prosecco mai ieftin decat de obicei. Gasesti cate ceva, dar nu alea foarte foarte populare.

        (Citează)

  4. Nu mai promovati Dictador ala! L-am luat si eu ca am vazut ca e atat de laudat…e o prostie, aproape ca nu se poate bea. Are un gust de alcool/zahar invechit, abia fac un Cuba Libre din el. Pe partea aromatica, Bumbu e mult mai misto. Un rom balansat foarte bun e Diplomatico. Bine, in alta gama de pret, am auzit de bine de Don Papa. Altfel, si eu sunt curios de acest A.H. Riise.

      (Citează)

    • bai nene cand va aud pe astia ca moama ala e cel mai naspa, ca la final sa il indoiesti cu 2/3 parti de cola.
      daca il bei crud, atunci ai tot dreptul la pretentii, altfel…

        (Citează)

    • Pai de aia il indoiesc cu Cola, ca nu pot sa-l beau sec, de prost ce e. Mai citeste o data cum am scris, poate intelegi mai bine.

        (Citează)

    • Gusturile in general nu se discuta, fiecare bea ce-i place si cum ii place.
      Eu nu suport coniacele de nici o culoare, nici ieftine nici scumpe. Nici calde nici cu gheata. Dar Dictator de 20 ani este extraordinar in Mojito. Reteta mea preferata 1 parte (25ml) Dictator 20, 2 parti rom alb coconut, suc de lime Mojito din Careefour si gheata.
      Am baut si Diplomatico dar nu m-a dat pe spate. Acum cativa ani nu suportam cocktailurile dar la un moment dat am inceput sa le incerc si am descoperit o noua lume de gusturi si arome. In 99% din cazuri imi ies mai bune acasa decat in oras deoarce pun bauturi de buna calitate, iar lamaile, menta proaspete fac diferenta.
      Singurul lucru care nu-l amestec decat cu gheata este un wkisky de 15,16, sau 18 ani, dar incerc sa-l evit deoarece toceste ficatul ca pe creta.

        (Citează)

    • Am luat un Beach Bum destul de ok, poate un pic cam vanilat, dar depinde de gusturi.
      Care mai stie romuri ok in plaja asta de 100-150 sa bage. Peste 150 tre sa il primesc cadou.

        (Citează)

    • @add: Abuelo și Bumbu, poate primul ar fi ceva mai bun.

        (Citează)

    • Pai daca de Beach Bum zice ca e vanilat, la fel sau mai rau o sa i se para si Bumbu. Mie-mi place Bumbu, dar cunoscatorii, puristii intr-ale romului il clasifica ca fake si nenatural. O sa incerc si Abuelo, si Beach Bum – merci de recomandari.

        (Citează)

    • Cautam unul sa mai iau pe langa Bumbu :)), dar da, ma astept ca “meseriasii in rom” sa strambe din nas la astea parfumate si dulci

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus