un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 iunie 2022

20 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

iPhone 13 Pro vs S22 Ultra vs Vivo X80 Pro:

    3 comentarii

  1. Va salut !
    Scuze ca sunt novice, dar e foarte neplacut cand scrii mesaje iar prietenii, cunostintele samd sa observe cand scriu un mesaj, dar si sa astept uneori cu orele un raspuns (ori poate n-am chef la un dialog ca pe messenger), deoarece se “inverzeste” dubla bifa, astfel realizez cata importanta da mesajului meu persoana careia ii este destinat mesajul…
    Se poate oare modifica ceva la “Last Seen” ?
    ” Acum apare o nouă opțiune. “My Contacts Except…” le permite utilizatorilor să specifice anumite contacte care să nu poată vedea unele din informațiile personale.
    Noua opțiune poate fi folosită, concret, pentru descriere personală de la About, imaginea de profil, posturile de la Status și funcția Last Seen. Last Seen, în mod special, avea nevoie de o astfel de opțiune. Această funcție arată când a fost online cel mai recent utilizatorul și poate reprezenta un risc privind intimitatea.”
    https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/whatsapp-lanseaza-o-serie-de-optiuni-pentru-protejarea-intimitatii-20746236

      (Citează)

  2. La Telegram ar fi interesat de aflat ce procent din cei 700 de milioane de utilizatori il si folosesc constant.
    De exemplu eu il am instalat de multa vreme, dar in afara de 2-3 grupuri pe care le am pe mute si pe care le verific la 4-5 zile, nu comunic cu nimeni acolo. Si nu pentru ca nu ar fi o platforma buna, dar toti care au cont de Telegram au si WhatsApp.

      (Citează)

  3. A inceput sa livreze Sezamo, azi am plasat si primit prima comanda. Mi s-au parut foarte organizati, prima impresie e f ok pt mine.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus