un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 19 mai 2022

19 May 2022  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

Pe lângă: Variola maimuței se răspândește în Europa. Nu mă mai miră nimic.

 

    12 comentarii

  1. Acela nu este un dock, este un hub.

      (Citează)

  2. De ce folosesti forma Titaniu cand in limba romana folosim curent forma Titan. Titaniu suna cumva usor invechit (desi acceptat in dex) duce de fapt catre varianta latina unde insa ar trebui sa-i adaugam un m.

      (Citează)

  3. Când am văzut heatmap-ul ăla de la player-ul de pe YouTube m-am speriat pentru o clipă, că am crezut că sunt pe PornHub.

      (Citează)

  4. Google sunt carnati. Dupa ce majoritatea userilor de pe Legacy plan au migrat fiind formati de imprejurari, acum zic ca totusi il dau gratis. Acum ramane de vazut cum poti face rollback.

      (Citează)

    • Am reusit sa migrez inapoi fara foarte mult efort. Inca imi apare ca o sa am de platit la final de luna dar am 2 mailuri in care mi se confirma ca nu o sa am nimic de platit in “viitorul apropiat” :)

        (Citează)

  5. parc fotovoltaic :)

      (Citează)

  6. @Radu, articole despre investitii nu mai scrii?
    Acum cateva luni articole care indemnau la investit erau pe toate blogurile/vlogurile, incepand cu cele de fashion pana la tech. Acum brusc au disparut toate.
    Bursa e destul de jos, lumea e ff speriata, acum poate fi momentul pentru o investitie buna. Ce zici?

      (Citează)

    • Din spusele lui si-a investiti toate economiile in noul apartament, deci nu prea mai are bani de jucat pe bursa. Cum s-ar zice: “a facut exitul la momentul oportun”.

        (Citează)

  7. speedy.gonzales

    19/05/2022 la 12:02 PM

    Andrei G:
    Din spusele lui si-a investiti toate economiile in noul apartament, deci nu prea mai are bani de jucat pe bursa. Cum s-ar zice: “a facut exitul la momentul oportun”.

    a facut pe naiba exit-ul. a cumparat apartamentul pe varf de bula imobiliara

      (Citează)

    • A facut exitul de pe bursa.
      Iar asta cu varf de bula imobiliara se tot spune de vreo 4-5 ani, dar preturile au continuat sa creasca. Chiar daca de la anul incep sa scada, sunt sanse foarte mari ca scaderea anuala sa fie mai mica decat veniturile obtinute din chirie.

        (Citează)

  8. Vreo idee de ce e disponibila pe Android TV aplicatia AppleTV? Nu era disponibila pana acum in Ro. Daca o instalezi si o lansezi, iti spune ca nu e disponibil serviciul in Romania, dar e interesant ca a aparut in Store.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus