un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cardurile VISA oferă gratuit intrări la săli de fitness, telemedicină și reduceri la serviciile și abonamentele medicale SanoPass

26 May 2022  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

SanoPass este o platformă care adună într-un loc diversele servicii de sănătate oferite de clinici și spitale și, mai nou, de săli de fitness. SanoPass include servicii de telemedicină pentru un contract inițial cu medicii, dar vă ajută și să vă programați la cea mai apropiată clinică pentru un consult direct.

Puteți folosi SanoPass și pentru a plăti direct acolo serviciile medicale, cu diverse avantaje, dar și pentru oferte bune la săli de fitness. Aplicația vă permite și să vă abonați la diverse pachete de servicii medicale astfel încât, dacă firma la care lucrați nu vă oferă un abonament medical, puteți încheia voi unul în SanoPass, care se laudă cu 1.000 de clinici partenere în țară și mii de medici, plus peste 140 de săli de fitness.

Am scris acum un an și ceva de ofertele bune pe care le aveau ei. Acum anunță  beneficii pentru posesorii de carduri Visa, disponibile tuturor celor care au carduri de acest tip emise de o bancă românească (fără Revolut).

Înscrieți un card VISA în cont și primiți următoarele avantaje:

  • Abonament de telemedicină cu apeluri nelimitate timp de o lună. În regulament scrie că sunt incluse consultații la distanță pentru “Boli Infecțioase; Cardiologie; Diabet, Boli Metabolice; Endocrinologie; Farmacie; Gastroenterologie; Kinetoterapie;  Medicină de Familie; Medicină Generală; Medicină Internă; Nutriție; Obstetrică-Ginecologie; ORL; Pediatrie; Psihiatrie; Psihiatrie Pediatrică; Psihoterapie; Recuperare Medicală; Reumatologie; Stomatologie; Urologie”
  • 3 intrări gratuite la o sală de fitness din rețeaua SanoPassFIT (lista lor este aici)
  • 10% cashback pentru orice abonament/serviciu achitat prin SanoPass, valabil până în aprilie 2023.

Toate trei se activează doar pentru că aveți card Visa și toate au utilitatea lor. De exemplu, telemedicina o fi valabilă doar o lună, dar e timp destul să discutați cu medici diverși, din mai multe tipuri de specialități și să porniți un dialog despre eventualele probleme de sănătate.

Și 3 intrări gratis la o sală de fitness este o ofertă bună. De exemplu, aici lângă mine la Șincai, în clădirea U-Center nou construită, s-a deschis la parter o sală numită SWEAT, care este parte dintr-o rețea mai mare. Văd că toate cele patru locații fac parte din rețeaua SanoPass. Aș putea deci să introduc un card Visa în aplicație și să merg de 3 ori la acea sală de lângă mine, gratuit, ca să văd dacă-mi place cum arată, ce au pe acolo, cum sunt vestiarele, cât spațiu este și cam ce tip de oameni le mai sunt clienți.

Iar dacă vrei să continui cu un abonament la sală, ultima opțiune îți dă practic 10% discount. Este cashback, adică plătești integral serviciul și ulterior 10% din bani se întorc pe cardul Visa folosit. Abonamentele de fitness sunt la ofertă în această perioadă, pe lângă cei 10% cashback.

Acestea avantaje sunt valabile pentru orice tip de card de debit sau credit Visa, standard sau premium, emis de o instituție românească. Discount pentru că plătiți cu cardul Visa. Simple as that.

Aplicația mai are și alte funcții, o puteți instala pentru Android sau iPhone și puteți da o tură prin ea ca să vedeți ce oferte sunt, lista de clinici și săli înscrise în platformă și altele asemănătoare. Abonamentele lor medicale, în funcție de ce servicii vreți să includă, variază de la 55 de lei/lună pentru cel mai simplu și până la 295 lei/lună pentru cel mai complex (minus 10% dacă aveți card VISA). Puteți să vă configurați și singuri un abonament, în funcție de nevoi. Au și diverse oferte corporate pentru companiile mici sau mari ce vor să ofere SanoPass angajaților proprii, la o adică.

    8 comentarii

  1. Am dat de curiozitate sa vad sălile din București, mi-a returnat fix 7, într-o interfața oribila, cel puțin comparativ cu 7card, nu înțeleg nimic.

    Sunt amuzante consultațiile de la distanță la unele specialități, gen ORL sau ginecologie. Ce faci? Pui urechea la camera sa vadă dacă ai otita?

      (Citează)

  2. Cine are card VISA in Romania?

    cri cri, cri cri

    Exact, nimeni.

      (Citează)

    • Adica?Eu am un card VISA de la BCR si unul la ING..

        (Citează)

    • Foarte foarte multi. De ex cred ca peste 90% din cei de la banca transilvania. Standard cardurile personale si cele business sunt emise Visa.

      Acum vreo 2 ani ponderea era 70% visa, 23-25% mastercard si restul altele.
      “cri cri”..

        (Citează)

    • Merge si cu carduri de debit VISA? Intotdeauna cele de debit au fost defavorizate si tratate ca fiind produse inferioare.

        (Citează)

    • Comparativ cu ce? Eu am un card de debit VISA Platinum si sunt destul de multumit de el. De exemplu am inclusiv cei 10% cashback pentru sali de fitness, fara sa am nevoie de sanopass asta

        (Citează)

  3. Foarte tare, au intrat si pe piata de NFT-urilor.

      (Citează)

  4. Au 56 in bucuresti, nu stiu cum ai ajuns tu la 7

    Tano:
    Am dat de curiozitate sa vad sălile din București, mi-a returnat fix 7, într-o interfața oribila, cel puțin comparativ cu 7card, nu înțeleg nimic.

    Sunt amuzante consultațiile de la distanță la unele specialități, gen ORL sau ginecologie. Ce faci? Pui urechea la camera sa vadă dacă ai otita?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus