un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune de la Days of Play, campania anuală de reduceri de preț la jocuri de PlayStation

26 May 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Astăzi a început Days of Play cu reduceri la jocuri de PlayStation. Days of Play are tradiție de câțiva ani, este una dintre cele mai mari campanii de reduceri ale anului pentru jocurile PS.

Găsiți reducerile online pe site-ul oficial sau, pentru cei care au nevoie de o cutie cu jocul, pe la partenerii oficiali eMAG, Altex și Flanco.

Câteva oferte la jocuri bune:

Uncharted Legacy of Thieves Collection PS5 pentru 143 lei. Colecția include jocul Uncharted 4, care este cu Nathan Drake, și Uncharted: The Lost Legacy, care este cu Chloe și Nadine, refăcute pentru PS5. Dacă nu le-ați jucat deja și aveți noua consolă, acum le puteți juca în 4K, cu îmbunătățiri pentru feedback-ul haptic din controllerele de PS5 și alte schimbări.

Ratchet & Clank de PS5, unul dintre cele mai entertaining și plăcute jocuri pentru această consolă, este la reducere. Eu am zis că este ca un desen animat Pixar făcut joc, foarte amuzant pentru orice vârstă.

Marvel’s Spider-Man de PS4 a mai scăzut la preț, costă 95 lei.

Kena Bridge of Spirits PS4 & PS5 este un alt joc pentru toate vârstele, cu grafică stil Ratchet & Clank.

Destiny 2: The Witch Queen este redus 33%. The Witch Queen este un expansion al jocului, lansat acum în februarie 2022.

Far Cry 6 Standard PS4 și PS5 are o reducere de 60%, costă 135 lei. Este un joc foarte bun ce oferă multe ore de distracție.

LEGO Star Wars The Skywalker Saga de PS4 și PS5 este redus 20%, pentru fanii jocurilor LEGO.

Hitman Trilogy de PS4 și PS5 la 187 lei. Este redus și doar Hitman 3 la 135 lei, dar mai bine luați trilogia pentru că toate jocurile sunt excelente și destul de moderne. Hitman 2, cel puțin, este la nivel de calitate cu Hitman 3, chiar dacă grafica e un pic mai bătrână. Aici sunt foarte multe ore de distracție într-un joc inedit, unul dintre cele mai bune jucate vreodată.

Elex 2 de PS4 și PS5, care este un RPG complex într-o lume SF cu magie.

Crysis Remastered de PS4 la 55 lei, dacă nu ați jucat originalele. A fost o serie de jocuri foarte bună, în special primul fiind un titlu legendar, aș spune eu.

Assassin’s Creed Valhalla: Ragnarok Edition de PS4 și PS5, adică include ultimul expansion pack lansat pentru joc.

Mai sunt în lista de reduceri și foarte multe jocuri clasice sau foarte bune, precum The Last of Us partea 2, Star Wars Jedi Fallen Order actualizat pentru PS5, Final Fantasy 7 remake și intergrade și Tales of Arise PS4 și PS5, care a câștigat recent titlul de cel mai bun RPG al anului trecut, trilogia Mafia refăcută și Guardians of the Galaxy, care mie mi s-a părut un joc excelent.

Dacă vreți un disc fizic sau vreți să faceți cadou cuiva un joc, găsiți multe dintre aceste oferte și în magazinele off-line, după cum spuneam. Uneori au prețuri mai bune. De exemplu, Elden Ring, care probabil nu face parte din Days of Play, are preț imbatabil la Altex.

    4 comentarii

  1. Vad ca nu au mai bagat abonamente anuale la preturi reduse. S-a dus baba cu colacii. :D

      (Citează)

  2. Multumesc pentru sfaturi!

      (Citează)

  3. Trilogia Bioshock remasterizată e gratuită pe Epic Games Store.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus