un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pe Calea Victoriei s-a deschis un magazin Candy Cat cu jeleuri la kilogram

5 May 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

16 comentarii

Pe Calea Victoriei s-a deschis un magazin numit Candy Cat, pe colțul hotelului Continental. Vinde jeleuri și alte dulciuri la gramaj. Nu știu cât costă suta de grame, că nu era afișat pe nicăieri prețul, și nici n-am stat mult în magazin.

    16 comentarii

  1. Am fost săptămâna trecută cu soția și fata noastră.
    Am luat aprox 1 kg de dulciuri și a costat 70 lei.
    Am luat 2 din fiecare jeleu, bomboana.

      (Citează)

  2. Raiul dentistilor :).

      (Citează)

    • Funnily enough, when we helped them (as a real estate agency) find their stores in the different cities in Ro, it made me smile that in Pitești, we rented them a space owned by, and below a dental practice. That, I found somewhat Ironic.

        (Citează)

  3. Vad ca nici la celelalte dulciuri nu au preturi. Nu e obligatoriu sa afiseze pretul?

      (Citează)

  4. 9.9 lei / 100g, asa este in Timisoara la Iulius.

      (Citează)

  5. E si unul in Brasov, pe Republicii.

    https://goo.gl/maps/6pfMYdrfPEYpbs8DA

      (Citează)

    • They already have 10 stores already in Ro, and plans for many more accords Europre. They also offer franchises, and I can tell you, it’s a ridiculously successful business model. Ive never seen a more successful business, aside from production factories, than this. If anyone is brave enough to take on a franchise, as long as you find a good weather-proof location, it’s likely to bring rapid success compared to other business models. I don’t have a vested interest in this, but having placed them in 7 stores so far, I can say from experience, this seems to be a massive hit, and almost everyone knows of them, in the cities they operate it, from zero 1 year ago.

        (Citează)

  6. Okochea:
    Raiul dentistilor :).

    Este un fel de all-you-can-treat pentru dentiști.

      (Citează)

  7. E plin de Candy Cat dinastea prin Europa, jegmaneala pe fata pentru niste jeleuri care stau in display cu lunile. A facut Honest Guide din Praga un material pe tema asta, era de multe ori mai scump ca la un magazin normal. Nu stiu daca e publicitate mascata articolul asta, insa daca e… good job, chiar e mascata! :))

      (Citează)

  8. Am fost sambata la asta din Victoriei… coada mare, kinderi multi care isi bagau manutele (fara manusi) in jeleuri. L-am atentionat pe unu’ si s-a uitat mamitica lui urat la mine, dar lu’ fiu-su’ nimic.

    In fata mea o doamna din Ucraina a luat de 558 Ron. M-am simtit sarac cu o punguta de 30 de lei.

    E si in Mega Mall un magazin ca asta, de anul trecut.

      (Citează)

  9. Aceleasi jeleuri care-s vreo 40-50 lei kg in supermarket. Doar ca acolo-s la punguta si nu-s asa atractive ca astea varsate in butoi.

      (Citează)

  10. ehee dragii mosului, acum cand e pe baza de instagram va plac prostiile overpriced la vrac.
    acum 40 ani cand uleiul era la vrac erau alte vremuri.
    HASHTAG LA VRAC

      (Citează)

  11. Chiar eram curios cine e in spatele acestei afaceri. Au deschis 11 magazine deja. Conform informatiilor din registrul beneficiarilor reali, candy cat ro srl e detinuta de 4 cetateni rusi. Ce bun e occidentul neprietenos.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus