un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 aprilie 2022

29 Apr 2022  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

    6 comentarii

  1. Da..Youtube-ul se prosteste pe zi ce trece…
    Urmeaza sa nu iti mai arate numarul de abonati, apoi o sa devina ca si TIK TOK-ul: random iti aurnca videouri

      (Citează)

  2. ai incredere mai mare intr-un videoclip vizualizat de 1 mil de oameni fata de unul cu 100 mii?
    Cu ce ajuta numarul vizualizarilor lasat liber? ‘creatorii’ pot vedea statisticile oricum in administrare, deci nu e ca si cand pierd un feedback de la consumatori

      (Citează)

    • In functie de tipul de continut, da, am incredere mai mare intr-unul cu multe vizualizari. Sau hai sa nu zic incredere neaparat ci imi confirma de la inceput ca acel video e mai bun decat cele cu mai putine vizualizari. Si aici ma refer la video-uri informative (tech sau non-tech). Un video cu multe vizualizari poate insemna ca ori are informatii bune, ori e filmat mai bine decat unul cu mai putine vizualizari etc.

      Bineinteles cand vine vorba de muzica, aici cade in cap treaba asta, de aia am si specificat ca depinde de tipul de continut.

        (Citează)

    • Lasă-ma pe mine să decid dacă mă interesează sau nu. Nu vad cum mai puține informatii este un lucru bun.
      Abonații deja sunt la îndemâna algoritmului de recomandari care decide și ordinea rezultatelor căutărilor. Prea multă putere dată unui grup restrans de oameni, care controleaza mecanismele din spate. Informatiile suplimentare pot fi văzute ca un test pentru cat de manipulat ești.

        (Citează)

  3. Nu-i de mirare ca actiunile Amazon au scazut. Nu am mai facut cumparaturi zilnice de ceva timp…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus