un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 aprilie 2022

28 Apr 2022  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

BMW i7:

    7 comentarii

  1. Uitându-mă la vinieta pe care o afișează Youtube la clipul cu BMW, grila aia arată ca într-o memă de pe FB: a calorifer. Înțeleg că e emblema firmei, dar tot mare mi se pare.

      (Citează)

  2. Ce-o fi in mintea aluia de a desenat noua seria 7. Dintre nemtestile mari, A8 e singura digerabila la design. Si merț s-a prostit, da’ seria 7 e top.

      (Citează)

    • Probabil ca designerul se gandeste la gusturile celor care isi permit si doresc sa cumpere acea masina. Nu conteaza ca noua nu ne place, pentru ca nu suntem in target.

        (Citează)

    • Probabil designerul s-a gandit la piata tinta pentru ele… China :)
      La noi suvurile sunt la putere.

        (Citează)

  3. I7-le arata mai degrabă a mașina englezească, Rolls Royce sau ceva.

      (Citează)

  4. UiPath are nou CEO pentru ca Dines a fost atat de bun incat a ingropat pretul actiunilor companiei. Si nici nu am vazut sa fi dat milionul acela pentru Notre Dame. In schimb am vazut cum au plecat oameni din companie de bine ce le are, oameni cu ceva vechime si pozitie de director pe nspe continente.

    Crazy Days la eMAG nu are nimic interesant, in schimb BlackFriday de primavara la Altex are cateva preturi interesante la S20 FE 5G, poate si altele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus