un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocuri bune la preț redus la Spring Sale de PlayStation

14 Apr 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

După cum spuneam recent la un Știrile Zilei, PlayStation a lansat reducerile Spring Sale, care au loc în fiecare an în perioada aceasta. Găsiți toate promoțiile pe PlayStation Store. Oferta ține până pe 27 aprilie. Între timp au apărut reduceri și în magazinele clasice, dacă doriți jocul în format fizic.

Oferte bune sunt la câteva serii clasice:

Bundle Assassin’s Creed Valhalla și Immortals Fenyx Rising pentru PS4 & PS5. Valhalla este primul joc din seria AC care trece de încasări de 1 miliard de dolari. Treaba asta a fost anunțată acum vreo două luni, deci probabil că acum stă și mai sus. Le-a ieșit bine de tot acest joc și îl susțin în continuare cu expansion-uri bune. Partea interesantă este că pack-ul din link costă 220 lei, dar AC: Valhalla luat separat costă 330 de lei, deci oferta de aici e chiar bună. Noul expansion Dawn of Ragnarok, cel proaspăt lansat, este și el la ofertă.

Far Cry 6 de PS4 și PS5 costă 170 de lei. Este cel mai bun Far Cry de până acum, are poveste și personaje plăcute și o lume bine realizată.

The Last of Us Remastered, primul joc dintre cele două ale seriei, este 45 de lei. Apoi, The Last of Us partea 2 este și el la reducere, 95 de lei, așa că puteți lua din start toată colecția pentru un joc legendar de bun.

Kena: Bridge of Spirits PS4 & PS5 costă 130 de lei. Jocul are poveste și personaje frumos desenate de zici că este un desen animat Pixar. Este cu lupte, dar făcute într-un stil care va fi pe placul celor ce vor să se relaxeze sau să-l dea copiilor.

Cyberpunk 2077 de PS4 și PS5 costă 120 de lei. În ciuda startului cu probleme, jocul are o lume SF bine construită și puteți să vă distrați multe zeci de ore prin ea.

Babylon’s Fall PS4 & PS5, un RPG de la Square Enix nou lansat, are un discount de 30%.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition (PS4 și PS5) costă 194 de lei la reducere, dar vă oferă sute de ore de joacă dacă nu le-ați jucat la vremea lor. Pachetul conține GTA 3, GTA Vice City și GTA San Andreas aduse la zi pentru consolele PS4 și PS5. Vice City, cel puțin, va rămâne mereu un clasic pentru atmosfera sa de Miami, melodiile excelente și toate joculețele și quest-urile secundare introduse în joc. Eu am petrecut multe ore, de exemplu, căutând pe hartă rampe pentru a face Unique Jumps și apoi încercându-le până-mi ieșeau.

 

Horizon Zero Dawn Complete Edition costă 45 de lei. Include jocuri și expansion-ul și câteva obiecte speciale. Zeci de ore de distracție pentru cei 45 de lei, plus că recent a apărut și al doilea din serie, Forbidden West.

Hitman 3 este la reducere. Jocul este foarte bun, l-am jucat încă din ziua lansării, iar misiunile pot fi repetate în foarte multe moduri diferite. Întreaga serie este excelentă, de altfel.

Sunt multe alte jocuri prin ofertă. O mulțime dintre ele sunt foarte bune, au fost cele de top în anul lansării lor, iar acum le puteți lua pentru 50 de lei.

 

În magazinele offline (retail, cum se zice, deși parcă nu mai este așa precisă denumirea aceasta, nu?) găsiți în mare aceleași oferte. Partenerii tradiționali ai Sony sunt eMAG, Altex, Flanco și Sony Center. Vine Paștele în curând și poate vreți să dați un joc cadou sau să aveți voi ce juca între două porții de miel umplut cu porc.

Pe acolo am văzut așa:

  • God of War costă 50 de lei.
  • The Last of Us partea 2 costă 90 de lei și aici.
  • Uncharted Collection, adică jocurile 1, 2 și 3 pentru PS4, costă 50 de lei. Și aici sunt zeci de ore de joacă cu poveste și scenarii foarte bune, mai ales dacă v-a plăcut filmul recent cu Tom Holland. Sunt printre cele mai bune jocuri jucate de mine, mi-ar plăcea să le pot rejuca fără să știu dinainte ce urmează să se întâmple.
  • Dacă vreți Ghost of Tsushima Director’s Cut doar pentru PS4, costă 150 de lei.
  • Horizon Zero Down Complete Edition este mai ieftin la eMAG decât online, apropo, 40 de lei versus 45 lei. Util dacă mai cumpărați și altceva și aveți transport gratuit.

    2 comentarii

  1. Slăbuță oferta.

      (Citează)

  2. Jocurile destul de ieftine. Nasol ca dupa update-ul de aseara al emag(site si aplicatie) a pierdut cardurile din cont. Dau sa platesc unul cu unul din cardurile salvate in cont(le vede), imi cere datele de la card pe care nu le stiu si nici cardul folosit la emag nu stiu unde-i :). +2.5 lei la easybox pentru ca de ce nu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus