un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 aprilie 2022

14 Apr 2022  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Noul BMW X7 a fost lansat. Are blocuri optice duble, adică semnalizare și DRL în partea de sus, farurile de distanță plasate sub acestea, în altă zonă. Nu pare un design tipic german, dar se mai schimbă și gusturile oamenilor.

 

    17 comentarii

  1. Mi s-a luat de orice Bioware, am vazut ca au inceput si ei cu cretinisme de pronume de identitate. Cat de debil mental sa fii ca sa precizezi asa ceva in postare pe blogul companiei.

    Pacat, imi placeau creatiile lor, dar au luat-o grav pe miriste de la o vreme. De pe la tampenia aia cu editarea unghiului sa nu mai vezi fundul misto al lui Miranda.

      (Citează)

  2. in sfarsit au renuntat la schimbatorul ala “de viteze”. nu stiu ce dracu tin constructorii de el.

      (Citează)

  3. Exista semnalizare la BMW?

      (Citează)

  4. Stirea despre Witcher 3 spune ca CDPR au schimbat planurile si vor face portul next gen intern, in loc sa externalizez spre alta companie, cum era planul initial. Asta inseamna un delay, nu o anulare, asa cum reiese din titlul pe care l-ai pus.

      (Citează)

  5. de ce esti obraznic la faza cu km pe electrice?
    efectiv ce este acum e mizerabil! eu vreau sa fac un drum cluj bucuresti de ex fara frica ca vai, stai sa opresc AC, stai sa nu depasesc 130 ca s-a dus in cap autonomia. sau sa imi spuna altii ca mai bine fac o pauza pe drum cat se incarca, eu nu vreau sa fac pauza ca stie altul mai bine.

    a, si toate astea fara sa ma coste o mana si un picior. o fi tehnologia la inceput, dar nu vreau sa fie din banii mei.

      (Citează)

    • 1. Eu astept sa vad unde o sa-si incarce baietii masinile electrice cand numarul lor o sa creasca si infrastructura nu o sa mai faca fata. Parca vad ca o sa se umple orasul de generatoare diesel.

      2. Autonomia aia in conditii de test nu este chiar relevanta. Asa si BMW facuse acum cativa ani un test cu Seria 5 si au scos un consum de 3,8 parca pe drumurile din Romania.

        (Citează)

    • Corect. Acea mașina a mers cu “average speed of 54 mph”, sigur nu a atins maximul legal pe drumurile pe care a circulat, s-a târât pe drum pt un record de autonomie.
      Eu am un consum mediu la drum lung prin tara de peste 8% benzina. Cu ceva timp în urma din cauza unei probleme tehnice (etrier cu risc de blocare) am facut drumul Oradea – Iași în 14 ore. M-am târât. La final consumul a fost de 4,5%.

        (Citează)

    • Care era autonomia masinilor pe la 1900 ? De unde se puteau alimenta cu benzina?Asa e si cu electricele, toate “problemele” o sa se rezolve in timp. Nu o sa apara de maine 200.000 masini electrice prin Romania. Da, nu sunt pentru toata lumea. Eu daca puteam incarca acasa, un model 3LR era mai mult decat suficient. Pentru mine. Pentru tine, probabil nu.

        (Citează)

    • La câtă reclama le face, nu înțeleg de ce nu își cumpără una…
      El nu înțelege că habit-ul lui de a conduce nu e că a altora ..

        (Citează)

    • @Dave, cele mai realiste review-uri legate de “viata” cu o masina electrica mi se par cele ale lui Razvan Baciu. Si-a cumparat un BMW i3 ca a doua masina a familiei si arata cat de misto este sa te plimbi prin oras cu ea. In acelasi timp, a pastrat si masina cu motor cu ardere interna pentru calatoriile in afara orasului.

      Cam asta este ideea in momentul de fata: daca iti permiti 2 masini, una dintre ele este interesant sa fie electrica. Dar ca masina unica, va trebui sa faci destul de multe compromisuri. In niciun caz nu vor mai exista momente in care sa spui: “gata, in 2 ore plec la mare” sau “maine dimineata plecam la Cluj”. Totul trebuie calculat si planificat din timp.

        (Citează)

  6. Farurile acelui BMW arata de parca i-a tras cineva un pumn in cap si i-a teșit ochii.
    Despre Bioware, no comment, s-au stricat de cand i-a cumparat EA.

      (Citează)

    • Noroc ca nu sunt in publicul tinta pentru X7 ca mi-ar fi sarit mucii.
      Seamna acum cu alte masini cu faruri duble: Fiat Multipla, Nissan Juke, Dacia Spring, Citroen e-berlingo… o companie selecta as spune, cu spume.

        (Citează)

    • Noroc ca nu sunt in publicul tinta pentru X7 ca mi-ar fi sarit mucii.
      Seamna acum cu alte masini cu faruri duble: Fiat Multipla, Nissan Juke, Dacia Spring, Citroen e-berlingo… o companie selecta as spune, cu spume.

        (Citează)

    • kona :)

        (Citează)

  7. BMW s-a luat dupa Dacia Spring, poate poate reusesc si ei sa vanda la fel de multe :D

      (Citează)

  8. Cat o fi litrul de motorina in Metaverse?

      (Citează)

  9. Dave:
    La câtă reclama le face, nu înțeleg de ce nu își cumpără una…
    El nu înțelege că habit-ul lui de a conduce nu e că a altora ..

    habit ….nu ti ar fi rusine.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus