un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finestore are un site nou și modern (și dau 5 vouchere la tombolă cu această ocazie)

6 Apr 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

146 comentarii

Update: tombolă over, au ieșit din random.org Andreig92, Alexadra, sibarit, Clarks și Thundermar. Să bea cu poftă! Mulțumesc tuturor pentru participare.

Finestore a schimbat site-ul. Arată modern, are contrast mult mai bun și este mai ușor de navigat.

Îmi place că unele filtre sunt accesibile încă din meniul principal de sus. De exemplu, dacă fac click pe Spirits și apoi pe Gin, mai apare un meniu din care pot să aleg dintre brandurile bine vândute sau să aleg că vreau gin aromat sau nearomat. La secțiunea Vinuri pot alege direct de acolo vinuri roze, nu să accesez întreaga categorie și apoi să caut în meniul clasic de filtre din stânga pe cel de culoare.

Mie mi se pare mai rapidă noua metodă. Mi se pare mai rapid întreg site-ul, de fapt, se vede că n-au fost doar schimbări de aspect. Într-o pagină de listing încap acum 40 de produse, ceea ce face navigarea mai rapidă. Anterior cred că intrau câte 24 de produse pe o pagină.

Au acum și listă de produse favorite. Poate era și înainte, dar acum mi-a sărit în ochi. Pot pune acolo produsele preferate și să le văd direct prețul. Este tocmai bună de pus acolo vinurile care mi-au plăcut, ca să nu le uit. Există în meniul principal și o secțiune de Pachete, pe care înainte nu le observasem sau nu existau deloc. Au acolo pachete cu care-ți faci direct un cocktail și alte asemenea idei.

Îmi place și secțiunea Produse Noi. Toate site-urile ar trebui să aibă o secțiune cu cele mai recente produse adăugate în magazin, indiferent de natura lor. Eu folosesc astfel de secțiuni pe magazinele care le au  pentru că văd rapid dacă a mai apărut ceva interesant. De exemplu, am văzut că au adăugat recent un număr mare de romuri Dictador Episodio și Dictador Jerarquia, game speciale de la Dictador pentru fanii romului.

Ce mi-ar plăcea să introducă? Direct o secțiune de whisky-uri afumate în meniul de whisky-uri, ca să-mi afișeze direct lichidul zeilor. Și să poată face listele de favorite publice, ca să pot recomanda direct ce-mi place mie.

Cei de la Finestore îmi dau 5 vouchere de câte 200 de lei fiecare de dat la tragere la sorți. Pentru a participa, comentați mai jos și spuneți-mi ce vă place și ce nu vă place pe noul site. Mă gândesc că așa poate ieși niște feedback bun pentru dezvoltatori. Și dacă nu câștigați unul, vedeți că oricum au reducere de 15% pe site folosind codul promoționar NEW15.

    146 comentarii

  1. Arată mai bine, într-adevăr.

      (Citează)

  2. Site-ul arata bine. As adauga la filtre posibilitatea de a ordona produsele dupa popularitate (numarul de vanzari in ultima luna) si ratingul mediu din reviewuri.

    Paginile cu produse nu arata nici ele numarul de stele primite, chiar daca produsul are reviewuri de la clienti.

    Folosesc destul de des filtrele respective la alte magazine, pentru a ma decide cand nu stiu ce sa aleg.

      (Citează)

    • Site-ul arata mult mai bine, meniuri, filtre, design.
      Deocamdată găsesc categorii fara produse dar cred că este posibil sa nu fi fost încărcate toate.
      Îmi place că umblu mai ușor prin el.

        (Citează)

  3. imi place cum au structurat meniul si faptul ca e sticky

      (Citează)

  4. Interfata misto, usor accesat categoriile principale, imi place si fontul din tema site-uluil.
    Mai ai de lucrat la produsul zilei “Momentan nu este nicio oferta Produsul Zilei activa.”

      (Citează)

  5. Meniul sticky este o idee buna, contrastul dintre continut si meniul principal face site-ul usor de urmarit, totusi sunt cateva categorii cu submeniuri (precum Cafea & Ceai, Vin) unde trebuie sa dai un click suplimentar pentru a alege categoria dorita.
    Ar fi trebuit sa fie prezentate ofertele, sa fie evitat click-ul suplimentar.

      (Citează)

  6. Foarte usor de folosit noul site. Imi place ca toate subcategoriile sunt accesibile prin dropdown list si nu trebuie sa deschid “n” pagini pentru a ajunge la produsele dorite.
    Ce nu imi place e ca nu mai aduc Tequila Sierra Milenario Fumado. O tequile afumata un gust exceptional pentru mine.

      (Citează)

  7. E prima dată când comentez :) Îmi plăcea și înainte, acum e elegant, parcă și search-ul funcționează mai rapid. Toate cele bune

      (Citează)

  8. Site-ul e mai interesant vizual si parca mai practic acum

      (Citează)

    • Îmi place că nu mai scrie “adresa mea de facturare și de livrare este aceeași”. Mă zgâria pe site-ul vechi

        (Citează)

  9. Pro: interfata este mai ‘user-friendly’, usor de navigat
    Contra: Problema principala (si care nu stiu daca are neaparat legatura cu schimbarile din site) este ca nu merg cum trebuie filtrele – de exemplu, filtru pe tequila blanco genereaza 0 rezultate
    Alte chestii mai micute: as prefera ca pe prima pagina recomandarile sa aiba si pretul afisat la ele; la vinuri spumante/sampanie/prosecco as fi vrut si o optiune pentru ‘toate’ asa cum este la vin

      (Citează)

  10. Imi place ca e mai rapid si arata modern, plus filtrele la indemana.

    Sper sa fie asa si de blackfriday

      (Citează)

  11. Site-ul vechi era un fel de Windows XP, iar acesta este clar adus in prezent atat din punct de vedere al design-ului cat si al integrarii functionalitatilor.

    Ca si observatie, nu stiu daca asa a fost gandit, dar zona de categorii de sus se reseteaza mereu catre “Spirits”. De exemplu, selectezi Vin > Vin Rosu > Vezi toate vinurile rosii. Se incarca pagina cu vinuri, dar filtrul de sus revine catre Spirits. Poate ar fi fost mai bine daca ramanea selectat pe Vin.

      (Citează)

  12. Îmi place secțiunea „Produse Noi” ca nu mai stau să caut mereu dacă au adus ceva ce cautam.

      (Citează)

  13. Inițial am vrut să scriu că nu există filtru de căutare cafea după boabe/măcinată dar după încă 2 click-uri am văzut că exista acest filtru. Site-ul arată mai bine.

      (Citează)

  14. Sa vezi comentarii acum :).
    Nu-mi place ca la sectiunea ‘Produsul zilei’ nu e nimic.
    https://www.finestore.ro/produsul-zilei

      (Citează)

  15. Pro: bauturaaaaa
    Contra (sau nu?): au in meniu Ceai dar nu au niciun ceai la vanzare :)

      (Citează)

  16. oh nu. s-a scumpit ginul.

    in sfarsit poze la favorite, comenzi, filtre cu valori multiple. e din secolul asta

    Ma, ce rahat, mi-au disparut adresele de livrare?

      (Citează)

  17. Pro: design-ul nou.
    Contra: “Momentan nu este nicio oferta Produsul Zilei activa.” la apsare buton “Produsul zilei”

      (Citează)

  18. E destul de bine facut siteul nou, insa as dori un filtru pentru produsele noi!

      (Citează)

  19. Ca recomandări, mi-aș dori ofertă mai variată de cafea și consider că ar fi frumos să folosească diacritice dacă tot se dorește a fi pe limba română.

    Ca problemă, sunt 2 linkuri distincte în footer, „Oferte speciale” și „Produse recomandate” care duc spre aceeași pagină.

      (Citează)

  20. ce-mi place?

    ca nu mai trebuie sa dau 3 clickuri sa ajung la Rom, merge dintr-unu.

    ba chiar ma duc direct la brand dintr-un click.

    e perfect pentru lenesii ca mine :)

      (Citează)

  21. Pro: Cautarea dupa un cuvant cheie este destul de precisa.
    Contra: ar fi fost utila la filtre o categorie de filtrare dupa numarul de stele (review-uri) – stil emag. Cateodata as incerca si ceva nou apreciat de altii…

      (Citează)

  22. Sincer, header-ul mi se pare prea incarcat. Si, mai important, imaginea din header are link, cursorul se transforma in mana care indica ca pot face click, dar link-ul fiind #, nu duce nicaieri.

      (Citează)

  23. Mult mai fluid site-ul. Îmi place

      (Citează)

    • Imi place lista de produse favorite. Sa mai urmărești cand scade un produs pe care nu o sa l cumperi pentru ca e in afara bugetului :D

        (Citează)

  24. Mult îmbunătățit față de versiunea anterioară.
    Momentan nu am identificat chestii care nu îmi plac :D

      (Citează)

  25. Nu este legat de website in sine … pentru clienti are merge plasarea comenzii si ridicarea din magazin ( Baneasa ) si nu la depozitul din Tunari sau livrare in pachetomat

      (Citează)

  26. Desi exista rubrica Ceai (La ceai si cafea) nu este niciun produs.
    Eram curios daca ofereau ceaiuri Mate sau cine stie.

      (Citează)

  27. Imi place meniul si filtrele. E ok ca, atunci cand esti pe o categorie, nu intra direct in ea. Si meniul sticky e ok

      (Citează)

  28. Nu mi se pare ca au adus o imbunatatire majora pe front-end, poate pe back-end e ceva mai vizibi, dar asta doar la ei.
    Site-ul este ok oricum.

      (Citează)

  29. Meniul de sus care este inteligibil pentru oricine. Pozele clare. Si faptul ca acel pop-up cu abonarea nu apare imediat ce am deschis site-ul.

      (Citează)

  30. Știi ce nu au, nici ei și nici king.ro ? Filtru după disponibil/indisponibil. E cea mai mare tâmpenie. Mă uit la o pagină și poate am zeci de produse indisponibile ( pe la coșuri cadou in preajma sărbătorilor se întâmplă des) și nu pot filtra să le ascund.

      (Citează)

  31. Diferenta de la cer la pamant intre noul site si vechiul site. Sunt client Finestore de cativa ani, dar ce era inainte era un site de acum 10 ani

    Long story short, taburi mai bine organizate, grupe mai bune.

    to improve :
    faptul ca nu iti returna rezultate daca aveai un typo in search , daca scria JIDVEL in loc de JIDVEI. De multe ori nu stim exact denumirea unui produs, de exemplu Arbelour, nu stii exact tot timpul cum sa cauti. macar sa iti dea un result in search duba best match.

      (Citează)

  32. Mie la noul site îmi place tot băutura!
    Și ma asteptam ca Aviation sa fie mai bun, dar rămân la Ophir ca gin favorit.

      (Citează)

  33. Cei mai tari.
    Doar de aici iau Vertigo Rose

      (Citează)

  34. Imi place noul site,felicitari Finestore: chiar v-a iesit bine.
    Pare mai aerisit si actualizat ca interfata.
    Partea de categorii mi se pare mult mai buna si imi place mult categoria ‘Idei de cadouri.’

      (Citează)

  35. Pro: filtre suficiente;
    Minus: dai click pe o categorie, să zicem Rom , trebuie selectat apoi “vezi toate” pentru a vizualiza produsele . Poate e ok pentru a nu incarca pagina inutil cu toate produsele , ca oricum mergi și selectezi din filtre, dar pentru clientii noi, poate e mai interesant sa vada întreaga gamă fara a mai da un click pentru asta.

      (Citează)

  36. Mi se pare mai accesibil acum, iar contrastul ales îi oferă o eleganță, un rafinament, un „acel ceva” atunci când ne gândim la ideea de băuturi „fine”.
    De asemenea, îmi place mult secțiunea „produse noi”, dar și cea de „tur virtual” cu cele 7 view-uri. Mă face să mă simt exact acolo, chiar dacă fizic mă aflu în propria bucătărie.

      (Citează)

  37. Arata binisor, pot sa zic ca si mie imi place rubrica de produse noi.

      (Citează)

  38. În meniu, dacă duci mouse-ul peste Pachete, dar îl miști un pic greșit, îți apare peste Pachete submeniul de la Contact, chestie care te încurcă, că nu mai poți da click pe Pachete.
    De asemenea, nu are categoria Țuică :)

      (Citează)

  39. Poate ce as sugera: la fiecare produs adaugat si pretul/litru…

      (Citează)

  40. Shopul arata si functioneaza mult mai bine fata de versiunea precedenta, as adauga butoane de social pentru share rapid cu prietenii pe FB, Whats ca sa ne hotaram ce bem la party si poate mai vizibila zona de ratings chiar langa poza produs si posibilitate de filtrare dupa ratings & reviews ca la emag. Mult succes si vanzari nelimitate celor de la Finestore!

      (Citează)

  41. Filtrele introduse mi se par utile.
    Site-ul arata bine , dar momentul nu vad sa mai aibe produsul zilei. Parca inainte era zilnic, de acolo si numele :D

      (Citează)

  42. evident e mi ok site-ul nou, arata mai bine. căutamniste vinho verde

      (Citează)

  43. Imi place noul UI, este curat si intuitiv. Ca si imbunatatire, as dori sa am la favorite posibilitatea de a adauga una sau mai multe liste definite de mine, nu sa fie ca acum o singura lista de favorite.

      (Citează)

  44. E mai de actualitate noul format decât precedentul. 👍

    Ar fi utilă și o filtrare pe baza produselor în stoc și/sau indisponibile.

      (Citează)

  45. Inițial am vrut să scriu că nu există filtru de căutare cafea după boabe/măcinată dar după încă 2 click-uri am văzut că exista acest filtru. Site-ul arată mai bine.

      (Citează)

  46. Îmi place noul site, UI-ul seamănă mai mult cu layout-ul unui app și funcționează rapid. În meniu am observat că există secțiunea “produse noi”, cât și cea de “lichidări de stoc”, ambele foarte utile pentru mine. Contra este ceva subiectiv, nu îmi place fontul folosit, nu îmi dă impresia de “fine” din Finestore, dar nu e ceva peste care să nu pot trece, mai mult un pitic personal.

      (Citează)

  47. Imi place ca e responsive atat pe telefon cat si pe calculator.

    Categoria de produse noi e super.

    Ce nu-mi place, nu pot adauga un total de 3 4 bauturi de exemplu, la favorite, fara sa-mi cont.

      (Citează)

  48. E curat ca design si foarte “snappy” la incarcarea datelor. GG!

      (Citează)

  49. Se mișcă rapid, îmi place viteza, și meniul e destul de bine făcut.

      (Citează)

  50. Aveau favorite si inainte, tin acolo un Glenfiddich 15 Ani Distillery Edition 1L pe care l-au tot scumpit si scumpit. Daca nu l-am luat cand a fost promotie si era ~250 de lei…

    Vad ca acum pot sa ma duc direct de la produs la pagina producatorului, sa imi arate tot ce au facut de acelasi brand. E comod, gasesc alte variante asa.

    E cam colorat pentru gusturile mele, pare neserios cu atatea butoane mari si viu colorate. Inteleg nevoia sa fie mari, sa le nimereasca clientul si dupa ce a baut ceva.

      (Citează)

  51. 1. a disparut adresa salvata in cont
    2. uitandu-ma la comenzile trecute, acum produsele sunt ceva mai scumpe. noroc ca am primit un cod cu 18% reducere si astfel am ajuns la niste preturi acceptabile

      (Citează)

  52. Site bun, responsiv – l-am testat pe telefon și tabletă.
    Banda aia promo roșie ar trebui sus, nu jos.

      (Citează)

  53. Imi place ideea de “produsul zilei” desi acum nu e nimic acolo.

      (Citează)

  54. E bun butonul “Produsul zilei”, dar nu e niciun produs azi.

      (Citează)

  55. Imi place noul site, in special fiindca au reusit sa pastreze vibe-ul vechiului design insa modernizat si evident beneficiind de o perfomanta mai buna site-ului, care avea anumite carente in trecut.

      (Citează)

  56. Mi-ar placea sa vad pe site un filtru pentru produsele disponibile in stoc. Nu ma ajuta sa vad ca anumite produse sunt in oferta, dar sunt indisponibile.
    In rest, noul site arata foarte bine, e usor de navigat.

      (Citează)

  57. Interfata e destul de misto si usor de accesat categoriile principale.
    ce imi place cel mai mult este ca au adaugat lista de produse favorite.

      (Citează)

  58. Mi-ar fi placut sa aibe sortare dupa cele mai vandute. De multe ori poti descoperii lucruri foarte bune, de care nu stiai, daca sortezi dupa cele mai vandute sau cele mai populare

      (Citează)

  59. Îmi place viteza și îmi plac filtrele.
    Nu îmi place schema de culori, e prea brutala, și faptul că nu pot exclude ce nu e în stoc.

      (Citează)

  60. Imi place imparteala pe categorii, fiind fan anumite tipuri/branduri de whiskey, parca le pot filtra mult mai usor.
    Ca nice to have, mi-ar placea ca la preview-ul produsului sa apara si ratingul.

      (Citează)

  61. Arata bine dar as fi dorit sa adauge rubrica cocktailuri unde sa puna pachetul de bauturi -fara pahare sau accesorii .

      (Citează)

  62. Este mai user friendly si mai usor de ajuns la produsele pe care le cauti :D

      (Citează)

  63. Imi place ca e mult mai rapid si arata modern
    Nu imi place ca am ramas fara rom :(

      (Citează)

  64. Site-ul e in regula.Usor de folosit, intuitiv.Imi place.

      (Citează)

  65. Informația mult mai bine structurată.Bun și design-ul. Am descoperit și două bug-uri deja ..

      (Citează)

  66. imi place ca a scazut pretul la Diplomatico si imi place ca mi-ai reamintit sa fac stocul de sarbatori. caut ceva prosecco bun, recomanzi ceva?

      (Citează)

  67. E foarte rapid site-ul si arata excelent pe mobile, felicitari! Daca s-ar introduce si livrare prin Easybox-uri, as comanda mai des de la ei.

      (Citează)

  68. Partea cea mai importanta o consider rapiditatea cu care se incarca paginile si aerisirea noului site. Vanzari placute sa aveti, baieti! 😎

      (Citează)

  69. Imi place ca noul site are o interfata mai prietenoasa si intuitiva. De acum inainte o sa comand prosecco intr-un mod si mai placut.

      (Citează)

  70. Bine structurat meniul, ordonarea in schimb este pozitionata in stanga, era mai utila de folosit in partea superioara, deasupra produselor afisate.

      (Citează)

  71. Pagina register
    – la carouselul din dreapta cu avantaje cont n-ar trebui sa ai sageti daca e 1 singur element

    Meniu
    – selectia unui element de nivel 1 se reseteaza la click inafara lui
    – ar fi fain sa pastreze selectia chiar si la navigarea printre pagini;

      (Citează)

  72. Pro: Designul modern si accesibil, in sfarsit au intrat in lumea buna
    Contra: Nu poti selecta sa iti apara doar produsele in stoc

      (Citează)

  73. Imi place noul site ca e mult mai curat, mai aerisit…imi place ca poti sa filtrezi mai bine produsele si faptul ca poti sa le adaugi la favorite produsele pe care le caut (e o functionalitate pe care o folosesc peste tot).

    Nu imi place ca desi au optiunea de “Produsul zilei”, sectiunea e goala…trist

      (Citează)

  74. mouse:
    E bun butonul “Produsul zilei”, dar nu e niciun produs azi.

    Oare inseamna ca azi nu trebuie sa bem?

      (Citează)

  75. border radius 10-14 pixeli peste tot, arata ca acum 10 ani cu toate alea patrate, apriciez ca multi au apreciez designul :) Am comentat ceva de rau de Samsung sa nu mai stiu ce si acum toate comentariile imi intra in moderare. Rusine, nu mai suntem cu libera exprimare acum? Am mai si facut o gramada de comenzi pe emag de pe linkul afiliat de-a lungul timpului…

      (Citează)

  76. Site-ul este mai plăcut vizual. Apreciez micile modificări cum ar fi animație pe butonul de Adaugă în cos. Like!

      (Citează)

  77. Pare ok si varianta pe mobil. Cred ca ar fi utila un meniu de ordonare dupa cele mai vandute si cele noi.

      (Citează)

  78. Pro: in sfarsit merge searchul mai bine/ filtrare/ quick suggestions

    Contra: adresa de livrare a fost stearsa din cont

      (Citează)

  79. Site-ul mult mai rapid, filtrele super utile. La vin – categoriile sunt putin amestecate (tari/regiuni) – de ex. California nu e tara, dar apare si la tara si la regiune – cu rezultate diferite. Ma gandesc ca micile erori se vor corecta pe parcurs.

      (Citează)

  80. Produsele favorite erau si inainte.

    Pro: Imi place ca au plasat Produsul zilei sus de tot, desi e gol:) Chiar il cautam zilele trecute prin meniu si nu il gaseam; am crezut ca l-au scos de tot
    Imi place ca e intuitiv si ca ajungi mai usor la categoriile dorite.

    Contra: Preturile:))

      (Citează)

  81. Butoanele de sus nu funcționează cum mă așteptam:
    – iar ofertele speciale ajung pe o pagină de recomandări și mă așteptam să ajung pe o pagină cu reduceri
    – produsul zilei ajunge pe o pagină unde nu există produse.

    La search mi-ar face plăcere să apară în roșu produsele fără stoc(de ex Lagavulin 2 din 3 nu sunt disponibile).

    Ce îmi place acum:
    – au mutat review-urile în partea de jos a paginii din partea dreaptă
    – se încarcă mult mai rapid
    – design pagină finalizare comandă, mi se pare mult simplificată.

    În altă ordine de idei Glenfiddich 12 și-a dublat prețul aproape în ultimul an 😥

      (Citează)

  82. Ciubotaru Viorel

    06/04/2022 la 4:23 PM

    Ar trebui sa ai posibilitatea sa filtrezi “rating” și “cele mai cumparate”
    Produsele care nu sunt in stoc sa fie trecute la finalul categoriei

      (Citează)

  83. Mi-ar place sa vad nota din review-uri la fiecare produs. Se intampla sa vreau sa fac cadou o bautura la care nu ma pricep, si o modalitate rapida de selectie ar fi sa fac o sortare dupa review-uri

      (Citează)

  84. Am zis sa incerc dictadoru de 12 ani si cu toata reducerea lor, l-am gasit mai ieftin in alta parte. Despre noul site……un site. Nu mi se pare nici mai breaz nici mai nasol decat era inainte. Daca ma gandesc, nici nu mai stiu cum arata vechiul site, ca io intram dadeam comanda si gata. Nici n-am fost prea atent la schema de culori sau alte chestii d-astea.
    Bautura sa fie.

      (Citează)

  85. In sfarsit raman logat in cont pe telefon si nu mai pun user pass de fiecare data.
    La favorite as fi pus niste filtre sau posibilitatea de a le grupa dupa niste labeluri puse de mine ca la gmail de ex…
    Imi place ca pare mai aerisit, nu mai are senzatia aia de site anul 2000.

      (Citează)

  86. Site-ul are un design mai atractiv ca înainte. Îmi place și faptul că paginile se încarcă mult mai rapid.

    Ar fi drăguț dacă vinurile ar avea rating-ul de pe VIvino.

      (Citează)

  87. Site-ul arata mult mai bine.
    De remarcat noile filtre la categoria whiskey.

      (Citează)

  88. la Produse noi as dori un filtru pt whisky/vin …etc etc … pentru a vedea doar ce ma intereseaza
    nu imi place ca au disparut adresele de livrare salvate

      (Citează)

  89. Imi placa ca acum apre mai aerisit si poti gasi mai usor produsele.
    Ca si cons ma gandesc ca poate parea incarcat in partea de sus, dar nu deranjeaza.

      (Citează)

  90. Categoria produsul zilei nu are niciun produs, desi este semnalizata destul de puternic in partea de sus a site-ului

      (Citează)

  91. Se misca mai rapid si arata mai bine cu noua interfata.

    Un mic minus ar fi faptul ca nu se poate pune filtru sa fie vizibile doar produsele in stoc.

      (Citează)

  92. Arata bine.
    Nu ar strica ca meniul de selectie categorii sa fie sticky si consistent.

    Consistent: un click sa iti prezinte in mod direct produsele din acea categorie (fara sa fii nevoit sa selectezi sub-categoria). De exemplu la click pe Spirits sa vezi toate bauturile din categoriile Whisky, Coniac, etc. asa cum la click pe Pachete vezi toate pachetele si nu eventuale sub-categorii (vin, tarie)..

    Sticky: Cu toate ca sunt in categoria Pachete vad selectat in alb Spirits.

      (Citează)

  93. Chiar in urma cu doua zile am intrat la ei sa fac o comanda si am fost impresionat sa vad ca si-au schimbat site-ul

    Arata mult mai bine, nu-s prea multe de rau de zis, doar ca daca apas pe Oferte Speciale imi da redirect pe pagina de Recomandari.

    Contrastul intre alb si negru in top menu si top sub-menu e misto, la fel si faptul ca e sticky. Filtrele de categorii de produse pare sa mearga ok iar un alt plus e ca se misca destul de bine.

    Diferenta de la cer la pamant comparativ cu vechiul website.

      (Citează)

  94. Incarcare foarte rapida, mai multe produse pe pagina. Era si mai bine daca puteai sa vezi produsele cu review-uri nu doar cind selectezi produsul.

      (Citează)

  95. Meniul si navigarea in general mi se par foarte bune.

      (Citează)

  96. Uitandu-ma la istoric comenzi, ultima comanda pare ca am dat-o in decembrie. SI nu stiu daca a trecut foarte mult timp si nu mai tin minte exact vechea versiune dar stiu ca paginarea era oribila, parea facuta in html pur. noul site parca respira mult mai bine. Ah, si-mi mai place si reducerea de lansare :-D

    De negativ, posibil sa aiba dar nu il vad acum la o prima vedere.

      (Citează)

  97. interfata este mai ‘user-friendly’ și filtre cu îmbunătățiri. Ajuta mult pagina cu produse noi.

      (Citează)

  98. Ar fi util un filtru pentru “In Stoc”

      (Citează)

  99. Imi place noua interfata. Abia astept sa folosesc un cupon ;-)

      (Citează)

  100. Site-ul arata ok, pare ca a primit un face lift :)
    In afara de faptul ca se navigheaza mult mai usor, fiind mult mai bine structurat, m-a bucurat foarte mult faptul ca s-au pastrat produsele favorite in lista (initial nu erau, dar vad ca au revenit).

      (Citează)

  101. Site-ul are un meniu mai usor de accesat , primesti recomandari din partea site-ului si parca se incarca mai repede. Produsul zilei inca nu merge.

      (Citează)

  102. pro:
    – au poze la categorii, ma ajuta sa nu navighez la intamplare cautand ceva anume
    – desi nu tine de schimbare, ma bucura in continuare diversitatea de produse
    con:
    – daca dau scroll in sus, nu imi apare meniul. ca sa merg la meniu, trebuie sa dau scroll pana sus de tot ca sa intru iar in Home/ Menu si sa caut altceva

      (Citează)

  103. Site-ul are un meniu mai usor de accesat , primesti recomandari din partea site-ului si parca se incarca mai repede. Produsul zilei inca nu merge.

      (Citează)

  104. Noua pagina web este cu mult mai user friendly decat cea anterioara. Pe mine m-ar ajuta sa existe freeze pe filters cand dau scroll down pe pagina.

      (Citează)

  105. pe noul site nu imi mai pastreaza produsele selectate in cos
    dupa un timp se delogheaza si sterge lista de produse
    e obositor, contraproductiv si impotriva cutumelor pietei
    Initial am crezut ca am facut eu ceva, dar nu

      (Citează)

  106. Pro – interfata si incarcarea rapida a saitului, mai ales de pe telefon.
    Contra – singura “obiectie”, sugestie de fapt, e ca mi-ar placea o categorie pt bauturile din Basarabia.

      (Citează)

  107. Un plus: Simplu, eficient si rapid.
    Un minus: Produsul zilei a ramas doar cu numele!

      (Citează)

  108. Panaitescu Gabriela

    06/04/2022 la 9:59 PM

    Latvia și Letonia este una și aceeași ….. Cernavodă, Drăgășani, Recaș etc nu sunt regiuni….se putea structura pe regiuni și apoi pe crame sau branduri. Par examplu vreau un vin din Dobrogea, găsesc doar domeniul Bogdan, adică doar Murfatlar este in Dobrogea……mai aveți de lucru

      (Citează)

  109. Arata “normal” siteul si nu mi se pare mare diferenta fata de anteriorul.
    In schimb imi place ca se incarca cum trebuie, rapid, cu toate pozele.

      (Citează)

  110. Am observat de câteva săptămâni că site-ul are un suflu nou. Arată mult mai bine fata de cel vechi.
    O îmbunătățire care ar putea fi făcută consta in precompletarea filtrelor in corespondenta cu selecția din meniul principal. De exemplu, daca selectez vin spumant, prosecco, prosecco extra brut apar rezultatele cu opțiuni de filtrare restrânse (filtrul după stil lipsește). Daca vreau sa schimb și să caut prosecco brut, mă obligă să dau pe categoria generala de prosecco (click sus) și abia apoi se poate filtra după stil. In fine, se poate conviețui cu acest lucru, dar se pot evita un click in plus și încărcarea primei pagini cu produse de un anumit tip.

      (Citează)

  111. Arată a site făcut după 2015 :) faptul ca se mișcă mai rapid e marele câștig.

      (Citează)

  112. Ma bucur ca in sfarsit merg filtrele pe toate produsele dintr-o categorie, si nu doar pe pagina respectiva. Si arata si destul de modern.

    Mi-ar placea mai multe liste de favorite, nu doar 1 singura lista. Mai ales o lista de favorite din ce am cumparat deja.

    Mi-ar placea si un email atunci cand produsele din lista de favorite sunt reduse.

    Iar cum multe bauturi pot fi combinate in cocktailuri, sugestii de bauturi cu care se pot combina pentru un cocktail ar fi util.

      (Citează)

  113. Partea buna e ca e mult mai curat și mai ușor de navigat, în special pe mobil unde era buba și de unde probabil comanda majoritatea.

    La things to do ar trebui sa mai lucreze la filtre. E obligatorie filtrarea “în stoc”, fiindcă sunt categorii cu o mulțime de produse indisponibile. Eu unul nu vad necesitatea unui filtru pe % de alcool, dar probabil asta e subiectiva.

      (Citează)

  114. E mai aerisit.

      (Citează)

  115. Folosesc finestore de câțiva ani buni (cred că vreo 7-8 sigur).
    Chiar se simțea nevoia de un nou look al site-ului plus că acum este mai user friendly, ceea ce nu face decât să mă bucure atât de mult, încât am plasat deja o nouă comandă ca să profit și de cuponul NEW15😅

      (Citează)

  116. Dumitrache Razvan

    07/04/2022 la 8:24 AM

    E mult mai bine structurat și aerisit… Se vede ca au muncit cei de la IT pentru a da o noua față site-ului… Cred ca ar face vânzare și dacă ar adaugă o categorie cu produse antimahmureala 😬 gen “kit supraviețuire antimahmureala” chestii de rehidratare etc. 😉

      (Citează)

  117. Foarte fain meniul sticky si optiunile predefinite ca sa ajungi rapid la ce tip de produs doresti. Plus se incarca foarte repede, big up.

    Ca minus, daca selectezi toate vinurile, apoi vrei sa selectezi un anumite Brand, scrollezi pana te plictisesti. Ar fi fost utila o functie de search acolo si afisat implicit doar cateva branduri.

      (Citează)

  118. Nu că ar fi lipsit din vechiul site, dar parcă pe noul site Drambuie e și mai atrăgător.

      (Citează)

  119. Îmi place butonul ăla “Cere Produs” , observ că nu au tequila Reposado Baluarte, așa l-aș putea comanda.

      (Citează)

  120. Pro: filtrele merg bine, întotdeauna mi-a plăcut diversitatea produselor
    Contra: nu au buton (cel puțin pe mobil) sa te duci înapoi sus de tot

      (Citează)

  121. Imi place noul design – e parca mai aerisit.
    Ce mi-as dori sa vad: pentru fiecare bautura, niste idei de cum poate fi combinata in cocktail-uri.
    Deasemenea, cand vrei sa filtrezi dupa ceva si mergi in jos ca sa gasesti ce cauti, pagina principala sa nu “coboare” si ea.

      (Citează)

  122. La search as prefera sa nu apara produsele indisponibile.
    De altfel ar fi indicat la filtre sa fie bifat by default sa excluda produsele care nu sunt in stoc.

    In rest merge mult mai rapid fata de site-ul precedent, se incarca repede si search are in sfarsit o utilitate reala.

    PS: nu ar strica undeva sa apara pret / litru, pare mai important decat acel PRP.

      (Citează)

  123. Ar fi frumos sa castig voucherul mai ales ca vine pastele si ziua mea :).
    Acu site-ul e functional noul layout mult mai aerisit.
    ce nu mi place culorile puteau sa fie o paleta mai moderna an 2022.
    oricum isi face treaba poti comanda usor alcool.

      (Citează)

  124. Site-ul arata mai bine dpdv grafic. Filtrarea dupa produs mai intuitiva. Imaginile sunt mai mari, mai appealing.

      (Citează)

  125. Site-ul, adica partea virtuala a magazinului e mult imbunatatit, acum se incarca mai repede, e mai aerisit, cu toate ca filtrele erau bune si inainte,.
    Insa din pacate, desi au magazin fizic bine amplasat, comenzile nu se pot ridica din acesta, poti cumpara doar produsele expuse. De multe ori ai nevoie insa doar de o sticla care sa nu coste 200lei (ca sa beneficiezi de livrarea gratuita) asa incat renunti la produsul respectiv si cumperi din alta parte ceva similar.

      (Citează)

  126. Meniul siteului nu e sticky și pe versiunea pentru dispozitive mobile și e enervant că trebuie să dai scroll până sus pentru a ajunge la meniu sau butonul de coș…

      (Citează)

  127. Și mie îmi place noua interfață.
    Sunt un client mai vechi al lor, mai ales de whisky-uri afumate.
    Deci subscriu total pentru o pagină dedicată.

      (Citează)

  128. Ghibirdic florin

    07/04/2022 la 6:00 PM

    Intr-adevăr arată multa mai bine! Sunt client fidel, iar de acum inainte e mai placut să fac cumpărăturile la ei pe site! 🤜🤛

      (Citează)

  129. Interfata e mult mai user friendly comparativ cu ce era inainte. Per total experienta navigarii e mult mai buna, site-ul e bine optimizat si pentru navigatia de pe mobil/tableta.

      (Citează)

  130. Broasca Ionut

    07/04/2022 la 6:52 PM

    Imi place ca e mai rapid si arata modern , plus “produsul zilei”

      (Citează)

  131. E foarte bun site-ul. As adauga un buton mare intr-un colt cu PRODUSE ROMANESTI, fara sa stau sa caut dupa tara.

      (Citează)

  132. Pro : “beutura” mai ușor și mai rapid de găsit.
    Contra : ar merge reduceri tot timpul 🙂

      (Citează)

  133. Imi place ca acum poti sa vezi pe categorii de vinuri demidulce, demisec etc.
    Mi-ar placea si asta cautam si inainte, o filtrare dupa top vandute sau dupa nr review-uri

      (Citează)

  134. Ar fi bine sa nu mai puna categorii unde nu au produse. De ex. Ceai

      (Citează)

  135. Super ok noul site. Imi place sectiunea de produse noi.
    Totuși, astept niște variante de Botafogo, are gust de caramel ca niciunul.

      (Citează)

  136. In sfarsit arata mai de Doamne ajuta site-ul Finestore .
    Cel mai tare la ei ma deranjeaza livrarile . Comand vin rosu , care sta vreo 2-3 zile pe curieri .
    Pe langa asta , am patit sa-mi greseasca de cateva ori comanda .
    Am patit si sa primesc bauturi contrafacute sau vinuri “corked” . Uneori am reusit sa gasesc intelegere , alteori nu .

      (Citează)

  137. Imi place noul meniu. Este mai intuitiv decat pana acum. Interesanta faza cu “produsul zilei”

      (Citează)

  138. Pro: arata modern, ai mai multe optiuni de selectare
    Contra: nu s-a pastrat lista de favorite de la siteul vechi

      (Citează)

  139. Îmi place ca se mișcă mai repede, deasemenea îmi place ca acum poti sa vezi pe categorii de vinuri demidulce, demisec.
    Mi-ar placea sa apăra și o filtrare dupa top produse vandute sau dupa nr review-uri.

      (Citează)

  140. Noul site e mai fluid, dacă pot spune așa ceva. Dacă ar trece anul la sticlele de vin ar fi și mai bine.

      (Citează)

  141. Chiar e mai user -friendly.

      (Citează)

  142. Site-ul, adica partea virtuala a magazinului e mult imbunatatit acum, se incarca mai repede, e mai aerisit, pe scurt e mult mai usor de utilizat.
    Insa de multe ori ai avea nevoie doar de un produs care sa nu coste 200lei (ca sa poti avea livrarea gratuita) si din pacate, desi au magazin fizic foarte bine amplasat, comenzile nu se pot ridica din acesta, poti cumpara doar produsele expuse.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus