un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Total War: Warhammer este gratuit pe Epic Store

6 Apr 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Total War: Warhammer este un joc de strategie lansat acum câțiva ani (my bad). Seria Total War probabil o știți, este cu real-time strategy de mare amploare și bătălii bine modelate, iar Warhammer are loc în universul fantasy cu același nume, destul de celebru și el în alte țări.

Așa că, dacă vreți bătălii cu diverse rase, dragoni, magie  și alte asemenea, acesta este jocul potrivit. Este disponibil gratuit.

Este gratuit până mâine inclusiv, apropo. Am aflat de el la spartul târgului. Vedeți că în general este nevoie de un PC puternic pentru Total War, că sunt multe de randat și calculat în luptele lor ample.

    3 comentarii

  1. Nu arata grozav in realitate. Parca e din anii 90, ca grafica. Well exagerez un pic. Am foar dezamăgit. Încercat pe un Lenovo cu RTX 3060.

      (Citează)

    • Exista Total War Warhammer 1, 2 si, mai nou 3. In calitate de fan al seriei Total War si, in special al seriei Warhammer, iti recomand Warhammer 2. Spun asta, fiind pasionat de grafica.
      La warhammer 2, vei primi gratuit un DLC numit Mortal Empires care iti va permite sa joci Warhammer 1 la o grafica superioara (fara Warhammer 1 nu vei – doar cu 2 – nu vei primi Mortal Empires).
      Ultimul aparut, Warhammer 3, arata bine la grafica insa mai trebuie optimizat.
      Noi, cei care avem toata seria (1,2, si 3) asteptam sa apara Immortal Empires.

      Va recomand sa-l luati cat e gratuit – pana la urma nu aveti nimic de pierdut. Timp sa fie…

        (Citează)

  2. Îl aveam deja, în ce hal am ajuns, sa am toate jocurile care ar putea fi interesante.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus