un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PSA: valabilitatea tuturor asigurărilor RCA emise de City Insurance încetează pe 11 mai 2022

28 Apr 2022  ·

AUTO  ·

15 comentarii

Atenție la treaba asta, în caz că aveți asigurare RCA de la City Insurance: conform unei decizii mai vechi a tribunalului, valabilitatea polițelor RCA emise de City încetează pe 11 mai. Toate polițele, indiferent câtă perioadă de valabilitate ar mai fi avut după această dată. Compania a dat faliment.

Altfel spus, dacă aveți poliță City Insurance, după 11 mai trebuie să vă faceți alta, la un alt asigurator. Puteți face și online asta, de exemplu pe emag.ro/asigurari-rca/ unde se compară ofertele mai multor asiguratori sau contactând prin email brokerul vostru preferat. Doar să nu vă treziți circulând fără asigurare RCA.

  15 comentarii

 1. sa va rugati sa nu fiti lovit de unu cu asigurare la city, dupa 11 mai :))

    (Citează)

 2. Lăsați emagul că sunt oferte puține, rca-ieftin (acum se cheamă pint parcă) e baza, oamenii răspund la mail in maxim 1h, totul e top.

    (Citează)

  • ce sa iti raspunda boss, bagi datele masinii si ofertele sunt aceleasi peste tot.
   eu nu vreau povesti de spart seminte cu o firma capusa intermediara, toate mizeriile astea emag pint restul sunt niste intermediari, la fel de bine faci asigurarea direct la firme.

   Tano:
   Lăsați emagul că sunt oferte puține, rca-ieftin (acum se cheamă pint parcă) e baza, oamenii răspund la mail in maxim 1h, totul e top.

     (Citează)

 3. “Doar să nu vă treziți circulând fără asigurare RCA.”
  dilaii circula fara asigurare oricum. bine ca dublam amenzile la nimic, dar niste filtre de verificat rca pauza.
  lege doar cu biciul se poate la noi

    (Citează)

  • Lege doar cu biciul se poate peste tot. Si locuitorii aia din tarile vestice sunt civilizati pentru ca la orice parcare ilegala, orice depasire a limitei de viteza, primesc amenda.

     (Citează)

 4. De cateva zile astia de la pint au o reclama agresiva la radio cu asigurarile de la City care expira… foarte enervanti, dar deh, trebuie sa “mananca” si gura lor ceva.

  Un prieten a fost lovit de unu’ cu asigurare la City (un curier de la Fan), si-a reparat masina pe RCA proprie. E buna si decontarea directa la ceva.

    (Citează)

  • Eu nu ii intelegeam in trecut pe cei care injurau soferii cu asigurare la City sau Euroins ca nu isi fac niste asigurari mai scumpe. Daca vrei sa stai tu linistiti, iti faci asigurare cu decontare directa la o firma seriosa si nu mai conteaza cine te loveste.

     (Citează)

 5. Injurati ma, am ales axeria

    (Citează)

 6. Andrei G: Daca vrei sa stai tu linistiti, iti faci asigurare cu decontare directa la o firma seriosa si nu mai conteaza cine te loveste.

  Yeah, doar ca se cheama ca ai folosit asigurarea, nu te mai incadrezi la bonus si se scumpeste la anul.

    (Citează)

  • add: Yeah, doar ca se cheama ca ai folosit asigurarea, nu te mai incadrezi la bonus si se scumpeste la anul.

   Am folosit de 3 ori decontarea directa(2x Groupama 1x Asirom) si niciodata nu mi-a scazut clasa de bonus.

     (Citează)

  • @add, nu afecteaza cu nimic clasa de bonus/malus, indiferent de cate ori folosesti decontarea directa.

     (Citează)

 7. Andrei G:
  Lege doar cu biciul se poate peste tot. Si locuitorii aia din tarile vestice sunt civilizati pentru ca la orice parcare ilegala, orice depasire a limitei de viteza, primesc amenda.

  Total deacord, am colegi din Germania care atunci cand vin in Romania se comporta de parca ar fi trait aici toata viata.

    (Citează)

 8. Eu am la city insurance pana pe 6 August 2022, cine ma despagubeste pentru suma platita?

  De ce nu garanteaza statul din momentul cand nu s-au mai vandut asigurari la city insurance?

    (Citează)

 9. Cristi:
  Eu am la city insurance pana pe 6 August 2022, cine ma despagubeste pentru suma platita?

  De ce nu garanteaza statul din momentul cand nu s-au mai vandut asigurari la city insurance?

  Firma privata City Insurance este in faliment. Te inscrii la masa credala si ceri despagubire pentru perioada ramasa.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus