un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 9 martie 2022

9 Mar 2022  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Matteo Salvini și-a luat-o la granița poloneză, unu și doi.

COVID până acum: 64.094 decedați, 2.776.910 cazuri totale, 8.076.000 persoane vaccinate cu schema completă și 2.542.000 și cu booster.

  5 comentarii

 1. La buncărele alea , care presupun ca sunt beciuri cu murături (un lucru bun cred in caz de apocalipsa), cine are cheia, șefu de scara sau baba lunetistă de serviciu?

    (Citează)

 2. E cam mult zis adapost civil. Unul este fix in blocul in care am copilarit si locuit 23 de ani. E pur si simplu un subsol de bloc. Nu stiu cum e acum, dar cand eram mic, era fascinant sa vedem ce e in subsol. Apa, mizerie, sobolani, tevi si cutii aruncate. Spatiu as zice pentru 100 de oameni, poate 150-200 ingramaditi unul langa celalalt (desi e imaginea vazuta de un copil acum 20 de ani, ma pot insela aici). Probabil e mai aranjat acum, dar cu un asa adapost nu ai cum sa rezisti mult.

  Sunt curios daca nea Vasile si tanti Mia, cei care aveau cheia, mai sunt in viata si daca stiu ce sa faca in caz de nevoie. Nu parea sa fie asa.

    (Citează)

 3. La mine in bloc, la subsol si-a facut unul atelier. Mai sunt niste spatii goale, niste mobila veche…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus