un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 8 martie 2022

8 Mar 2022  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

La mulți ani tuturor femeilor! Să aveți o primăvară minunată!

Am văzut recent tableta Asus ROG Flow Z13, care are Windows și Core i9 și RTX 3050 în interior, plus conectivitate la un docking cu RTX 3080 în interior, dacă vrei asta.

    6 comentarii

  1. HBO Max e deja activ. In browser m-am logat cu aceleasi date de Go iar pe TV aplicatia Max si-a facut un update.
    N-am apucat sa vad decat ca au adaugat Matrix si Dune, interfata e cam diferita dar se misca bine.

      (Citează)

  2. Ma mai intereseaza ca se reduce saptamana de lucru la 4 zile cand astia au uns deja mecanismele prin care se ajunge la razboi mondial si mai nou dau lege prin care toti barbatii intre 35 si 65 de ani sunt recrutabili?

      (Citează)

    • si preferi sa stai prin beciuri sa te ascunzi de ‘dusman’?

        (Citează)

    • numarul de ore ramane acelasi, daca acum sunt 8 (my ass) pentru 4 zile va trebui sa muncesti 10 ore (adica 12).
      Daca acum ai un program 9-18, probabil va fi ceva 8-19?
      Cred ca e mai avanatjos programul “short friday” propus de unele companii.

      —-

      ok, vine razboiul peste tine (sa presupunem). Ca barbat intre 18-60 ani ce optiuni ai?
      PLeci din tara sau ramai. Daca ramai, vei lupta sau te vei ascunde prin beciuri? Sansele sa mori sunt la fel de mari in ambele situatii..
      Daca pleci din tara.. te mai intorci? Daca da, unde? sunt sanse ca blocul tau, cartierul tau sa fie sub pamant.. ce faci?

      —-

      elden ring – nu inteleg hype-ul. Nu l-am inteles nici la Dark Souls 3.. sau bloodborne. Poate pentru ca e un gen de joc pe care nu il suport si nu imi place deloc. Tre sa fii oarecum masochist sa reiei acceasi zona over & over again..

        (Citează)

  3. Chrome e mai incet decat Edge. Lol..

      (Citează)

  4. Legat de placile vidio, as avea si eu o fantezie … dar bineinteles nu e realizabila. Un fel de embargo al clientilor … pe ideea, o fo’ bine cand ati vandut direct la cripto si samsari si speculanti, ca o mers treaba or venit banii … acuma nah … cautatii pe cripto si pe samsari si vindeti tot lor.

    Si aici vine paradoxul … aternativa ar fi (una dintre ele) Nvidia GeForce :) … adica te poti juca linisitit cu placa vidio de acum 5 ani, doar net si ping sa ai. paradoxul e ca tot la nvidia ai da banii. Celelalte servicii asemanatoare … nu sunt de fapt asemanatoare, pentru ca iti cer un minim pentru placa video si acest minim e post era Cripto.

    Asa ca ramane o fantezie, ar fi fost frumos sa le putem spune: fuck-off.

    Si da, existatu si solutii contra cripto si speculanti … nu ma refer la incercarile nereusite de a limita din soft sau hardware placile. Gen OnePlus a vandut pe baza de invitatie la inceput (tocmai ca sa limiteze problemele de stock) … se puteau face liste de asteptare, se puteau verifica de boti sau inscrieri multiple … se putea macar mima grija pentru clientul “forever” si nu pentru clientul ocazional, speculant. Dar nah, actionarul a vrut banii, de ce sa se complice. Piata de PC e in scadere de ceva ani buni.

    Cum ziceam, o fantezie :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus