un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 7 martie 2022

7 Mar 2022  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Pilotul ucrainean de origine română Ștefan Ciobanu, maior în aviația ucraineană, a decedat într-o luptă aeriană în centrul țării.

    5 comentarii

  1. Apropo, ce se mai aude cu minunea aia (lansata doar pentru Apple) care permitea acces numai cu invitatie la discutii audio? Era pe val anul trecut, acum nu mai e pe nicaieri.

      (Citează)

    • Clubhouse? Apare des prin știri. Au lansat pe Android, nu mai este nevoie de invitație, au concurentă serioasă de la Facebook Rooms, Twitter Spaces și alții care i-au copiat. Compania a fost evaluată la câteva miliarde și sper ca fondatorii să o vândă rapid, că probabil pe viitor va scădea. Acum e momentul pentru exit.

      E interesant că în multe țări cu tendințe dictatoriale a fost interzisă pentru că nu putea fi monitorizată. Fiind audio, nu poți avea cuvinte interzise sau altceva, așa că se dezbăteau tot felul de chestiuni prea democratice pentru “binele” statului acolo.

      Companiile cred că s-au lecuit de a ține discuții pe Clubhouse. S-au prins că un stream video are avantajele sale.

        (Citează)

    • Exact ce te gandesti. Probabil s-a terminat bugetul de marketing pt. campania initiala de influencers asa ca nu mai e nimeni acolo.

      Gawker nu e o sursa buna de stiri, dar pare suficient de la obiect articolul asta si sincer nu imi pasa suficient de mult de Clubhouse incat sa sap mai mult:
      https://www.gawker.com/media/clubhouse-exclusive-has-no-members

        (Citează)

  2. > TikTok suspendă upload-ul de clipuri din Rusia. Neașteptată decizia unei companii chinezești, nu?

    Ce este neașteptat Radu? Faptul că acum rușii care protestează nu mai pot distribui materiale prin care arată abuzurile miliției rusești împotriva lor? Facebook (Instagram inclusiv) este oprit acolo, YT la fel. Rămânea platforma asta.China este complice evident.

      (Citează)

  3. Sper că o să rezolve 2 probleme importante cei de la Xiaomi referitor la MiBand:
    1. curelele de silicon care nu rezistă mai mult de câteva luni
    2. problema cu acumulatorii de la MiBand 6, este o adevărată loterie acolo

    Personal o să fac upgrade doar dacă introduc GPS

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus