un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

WRS cu melodia Llamame ne va reprezenta la Eurovision

7 Mar 2022  ·

GÂNDURI  ·

19 comentarii

Știu că nu-i pasă nimănui cu adevărat de Eurovision și oricum anul acesta va câștiga Ucraina chiar dacă trimite o persoană surdo-mută, dar poate vreți să vedeți cu cine se va prezenta România.

Piesa se numește Llámame (scrisă cu accent, că este cântată în spaniolă) și este interpretată de WRS, care se pronunță “urs”, se pare, nu “verese”.

Hotnews zice următoarele:

Numele real al lui WRS (pronunțat urs) este Andrei Ionuț Ursu și este născut în Buzău în 1993.

El a lucrat ca dansator pentru artiști celebri precum Inna, Antonia sau Carla’s Dreams și a făcut parte din echipa de balet a PRO TV la emisiuni precum Vocea României și Românii au talent. În ianuarie 2020, a semnat cu Global Records și a început proiectul muzica electropop cu numele de scenă WRS.

A început să danseze la vârsta de 12 ani pentru că a fost încurajat de părinții săi, dansatori de muzică populară.

În 2015 și-a început cariera muzicală în trupa de băieți Shot. După doi ani, a părăsit proiectul, s-a mutat la Londra și a început să compună muzică.

WRS a debutat în ianuarie 2020 cu piesa „Why”.

Nimeni în știri, pe YouTube și în alte locuri nu a scris Llámame cu accent pe a probabil pentru că nu știu să folosească Character Map. Asta e.

De asemenea, WRS “a obţinut 59 de puncte, învingându-i pe Dora Gaitanovici, locul trei, şi Kyrie Mendél, locul doi.” Sunt eu foarte în urmă cu muzica sau nici voi nu știți cine sunt aceștia? Oricum, am fi putut să o trimitem și pe Beyonce (Beyoncé :P) și tot nu câștigam în acest an.

    19 comentarii

  1. Valentin Petrescu

    07/03/2022 la 11:19 AM

    WTF is WRS? 😂😂😂

      (Citează)

  2. Valentin Petrescu

    07/03/2022 la 11:19 AM

    WTF is WRS? 😂😂😂

      (Citează)

  3. Dora este extraordinara. O voce perfecta, parerea mea, pacat ca a avut melodie in romana. Compune de la 9 ani si e finalista Vocea Romaniei.

    Mai interesant e cum doar WRS si Dora au avut ceva voturi de la public, gen 10 12 si ceilalti 3 2 1… O diferenta uriasa.

    Si ce bine ca maneaua lui Costi Ionita a luat 2 pe linie de la juriu si de la public. Poate intelege ceva si el ;)))

      (Citează)

    • Si mie mi-a plăcut mult, și e evident că juriul a dat note foarte mici in mod special (nr. 1 la votul publicului, nr. 6 la juriu). Cred că avea și ceva mai multe șanse decât melodia câștigătoare care e foarte 2005

        (Citează)

    • Băi, mie nu mi se pare chiar rea melodia lui WRS. Față de lălăielile din anii trecuți, asta sună destul de bine, acum mai rămâne să vedem cum se va descurca live

        (Citează)

  4. Salut!

    Da, au cam râs spaniolii de silaba în plus din refren (“hola mi bebébe”), altfel partea instrumentală e dansabilă.

    Apropo, în Spania sunt mulți tineri fani muzică de la Eurovision, se numesc eurofans. Fac petreceri tematice, pronosticuri despre câștigători, în fine, cam cum face lumea pe timp de pace.

    Numai bine!

      (Citează)

  5. Un gunoi, o mizerie. Nici macar nu este in ROMANA!

      (Citează)

  6. Niciodata n-am inteles petarda de Eurovision, cu voturile impartite dinainte in functie de afinitati regionale si facatura de votare. Nici n-ar trebui sa mai participam la asa ceva – din cate stiu in ultimii (multi) ani nici in primii 10 n-am terminat.

      (Citează)

  7. Stirile cu adevarat importante.

      (Citează)

  8. Pe bune? De asta ne are acum?

      (Citează)

  9. E prima data cand aud melodia si chiar imi place.

      (Citează)

  10. LGBT compliant, deci tocmai bun de eurovision.

      (Citează)

  11. Dora Gaitanovici canta exceptional:
    https://www.youtube.com/watch?v=6Ami0rBS20U

    Sufera de boala artistului roman care nu e un compozitor exceptional in schimb. Desi mie Ana (piesa imi place) si Manole e excelenta.

    Oricum mult peste homalaul cu melodia de costinesti 2000 pe o spaniola stricata. Ala e un morandi mai prost.

      (Citează)

  12. Eu zic ca anul asta nu o sa castige Ucraina(ca ar fi prea evident), ci Moldova. Ne mai auzim dupa finala.

      (Citează)

  13. Deja mă apucă scîrba, sînt sătul de toate țigănismele cîntate în spaniolă pe la radio și de toate țațele care se freacă pe buci prin clipurile de promovare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus