un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 martie 2022

22 Mar 2022  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Am văzut ieri un Mercedes EQS prin București. Este noua lor limuzină electrică cu autonomie de peste 750 km. În curând prezintă și BMW un model concurent.

    6 comentarii

  1. Aham, se extinde ceva care nu functioneaza de ani de zile, aceasta semaforizare integrata.

      (Citează)

    • Sa nu ne grabim sa tragem concluzii, abia s-a terminat studiul de prefezabilitate. Sunt toate sansele sa nici nu porneasca proiectul pana cand termina Nicusor Dan mandatul.

        (Citează)

  2. Apple Studio nu poate fi upgradat. Utilizatorul Youtube Luke Miani a cumparat doua, unul mai scump, evident, celalalt mai ieftin. Mutarea SSD-ului de pe unul pe celalalt face ca dispozitiul sa dea mesaj SOS cu ledul violet si sa nu mai porneasca. Probabil va fi imposibil de reparat in afara service-ului autorizat de Apple

      (Citează)

    • Înlocuirea SSD-ului presupune o procedură la desktop-urile Apple din cauza procesorului T2 (se face un pairing acolo) și e nevoie inclusiv de Apple Configurator – așa e și pe Mac Pro. I s-a atras atenția lui Luke în comentarii, poate va reveni pe subiect.

      Oricum Mac Studio nu poate fi considerat user upgradable pentru că are sursa expusă în interior, iar cine nu se pricepe se poate curenta.

        (Citează)

    • @dam167, acesta este primul device Apple cu procesor T2?

      Nu cred ca sursa expusa in interior poate reprezenta o problema. Daca descarci condensatorii apasand de 2-3 ori butonul de pornire, nu se intampla nimic. Si oricum, cei care nu stiu nici macar asta, nu cred ca se implica sa demonteze calculatorul.

        (Citează)

  3. Avionul ala, pare sa fi picat ca si B737 Max , exact la fel , coborare , indreptare si apoi picaj

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus