un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Declar oficial că a început primăvara (o așteptam ca pe curierul cu pizza)

24 Mar 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

5 comentarii

Cred că s-a terminat cu frigul și oficial a venit primăvara. Să cânte rândunelele de bucurie!

Ieri am ieșit la plimbare cu Alice și Matilda, am mers pe jos până la Origo. 14 grade la plecare, 21 de grade la prânz. 8.900 de pași făcuți cu Alice la piept, alimentat de cafea și un gyros. Not bad. Așteptam vremea aceasta în care să stăm mai mult pe afară în parc sau la terase.

De când cu S22 Ultra sau GoPro, filmez mai mult. Am pus clipul de mai jos pe canalul meu personal, cel nwradu rămâne pentru tehnologie, că YouTube nu vrea să le combini. Puteți să vă abonați și la acela, dacă vă interesează mai multe despre viața noastră, localuri, călătorii șamd. Este ușor să fac mici clipuri sau shorts acolo.

Fântânile de la Unirii au fost bine spălate și inclusiv instalațiile lor străluceau de curățenie, posibil să fie chiar noi. În curând reînvie fântâna cântătoare și luminoasă. Abia aștept să-i arăt lui Alice copaci înfloriți, soare, verdeață, fântâni și altele fără să fim încotoșmănați cu 3 haine pe noi.

A fost cald și marți pe afară, dar furtuna aceea de praf m-a împiedicat să declar de atunci sosirea primăverii. Și de fapt am bănuiala că a fost doar vânt care a ridicat praful deja existent în oraș, nu praf adus în plus din Sahara. Asta respirăm zilnic, atât de poluat și murdar este orașul.

Am avut senzația că sunt în Egipt. Uitați-vă la fotografia de mai jos, făcută de la intersecția Mărășești cu Cantemir (Budapesta). Dacă știți zona, știți că turnul înalt din Berceni de la IMGB sau ce-i acolo se vede foarte bine. Acum abia putea fi zărit.

    5 comentarii

  1. Daca e atat de poluat/murdar orasul de ce nu te muti? Poti lucra de oriunde, e mai bine pentru copil, etc. Chiar sunt curios ce te impiedica sa pleci din Bucuresti.

      (Citează)

    • parintii cica

        (Citează)

    • e vorba in articol de o furtuna de praf, nu de poluarea generala a capitalei care in zona Tineretului chiar nu e rea. cel putin conform datelor din senzori.

        (Citează)

    • Fuga nu este raspunsul pentru orice dude. Uite ca nu vrea sa plece, dar isi doreste un mediu ambiant mai curat. Daca toti fugim dintr-o parte in alta al planetei, si nimeni nu face nimic, ajungem pe Marte mai curand decat era anticipat.

        (Citează)

  2. Eu zic ca a fost nisipul din Sahara…

    Uite niste poze de ieri… nu din Ro, dar va ajunge si valul asta in Ro: https://postimg.cc/gallery/Dy25b95
    Mi-as fi dorit sa fie cu filtru, dar nu.
    Poze facute pe la ora 5-5:30PM, cand ar fi trebuit sa fie lumina… aici se intuneca dupa 8PM.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus