un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 8 februarie 2022

8 Feb 2022  ·

ȘTIRI  ·

25 comentarii

Comparație OnePlus 10 Pro cu iPhone 13 Pro Max:

    25 comentarii

  1. Philips inca din 2021 a avut televizor cu miniLED. Ei, Samsung si altii. :)

      (Citează)

  2. Eu folosesc Vivid de anul trecut. E ca o alternativa la Revolut.
    Doua probleme. Se poate alimenta doar cu Euro chiar dacă apoi poți sa-i convertești in ce vrei. Cardul fizic e cam mov.

    Legat de yacht, gestul contează.

      (Citează)

    • Ceva in plus? de ce ai renuntat la revolut? (daca ai avut)

        (Citează)

    • Acea placa de baza din kit-ul de la PCGarbage este mediocra iar sursa Gigabyte face parte din modelele ce au obiceiul sa explodeze… https://youtu.be/aACtT_rzToI
      Cu alte cuvinte, e mai mult scam decat deal acel bundle.

        (Citează)

    • @Teo. Este o alternativa, daca nu mai vrei Revolut sau nu ai incredere in ei.
      Nu am renuntat la Revolut. Revolut este mai complex, Vivid e mai simplu dar sunt la inceput. Eu folosesc versiunea free la ambele.

      Ca plus ar fi interfata mai simpla daca asta doresti, comisioane mai mici la crypto si bursa, un program de cash back, card metal.
      Ca minus ar fi faptul ca nu poti alimenta direct cu RON.

      Pe scurt este un Revolut simplificat si cu cumisoane mai mici la tranzactionare.

        (Citează)

  3. Poșta română își face easybox
    https://spotmedia.ro/stiri/economie/posta-romana-isi-face-propria-retea-de-easybox-uri-si-investeste-in-automatizari

    Probabil că va trebui să mergi cu buletinul și să completezi un formular pe care să-l bagi în aparat ca să-ți dea pachetul.

      (Citează)

    • Interesant, de văzut unde o sa le pună, poate se va înțelege mai ușor cu administrația publică si le vor putea pune și pe domeniul public, am văzut în alte țări aparate gen easybox urile ale operatorul legacy dar in țările alea posta are si segment puternic de e-commerce. Sameday da 100 euro pe luna pentru spațiul ocupat de aparat

        (Citează)

  4. Sunt curios cum privește echipa „schema Ponzi” NFT-urile. Dacă criptomonedele erau ceva abstract, NFT-urile sunt la alt nivel.

    MacBook-ul ăla n-are nici un sens. Ar fi ciudat să iasă cu un nou procesor imediat după ce au lansat alte două pe care le-au pus în cele mai scumpe laptopuri. Ar fi la fel de ciudat să primească un update fix laptopul care s-a vrut înlocuit, cu același design. Toate astea presupunând că Apple va veni în fiecare an cu un alt procesor, ceea ce nu prea cred – după M1 n-a venit M2, ci o iterație cu performanțe mai bune, mai ales grafic. Mai degrabă ar vorbi despre desktop-uri din gama Pro, dar trebuie să vină click-uri din ceva, așa că să curgă zvonurile!

    iPhone Pro Max e mai echilibrat ca OP 10 Pro. Sunt cazuri în care OP arată mai natural, dar și imagini cu tentă magenta sau culori ciudate în night mode. Temperatura de culoare se poate corecta (iPhone are culori prea calde uneori), dar e de preferat ca toate corecțiile pe care le faci să se păstreze la toate cadrele, nu să ai prelucrări diferite. Tenta aia magenta e mai greu de corectat în schimb. Nu cred că lumea n-ar fi mulțumită de ce scoate OP, dar e de înțeles de ce ăia pasionați de foto-video aleg de obicei iPhone.

      (Citează)

  5. Draguta ideea cu kit-ul, pacat de brandul pe care este facut. Iar sursa aceea, parca de ea ma sunase cineva cu ce sa o schimbe, ca a citit pe forumuri ca se strica, pocneste, ia foc.

      (Citează)

  6. Gaelex:
    Draguta ideea cu kit-ul, pacat de brandul pe care este facut. Iar sursa aceea, parca de ea ma sunase cineva cu ce sa o schimbe, ca a citit pe forumuri ca se strica, pocneste, ia foc.

    https://youtu.be/aACtT_rzToI

      (Citează)

  7. Tot pe langa, cei de la USR PLUS mi-au pierdut atat votul in viitor cat si respectul. Si nu doar al meu ci si al celor din bula mea pe care ii mai convingeam sa nu mai voteze cu ciuma rosie/galbena/portocalie.

    Le doresc numai bine si sa nu ajunga in bezna istoriei.

      (Citează)

    • lol, deci votezi AUR-PSD-PNL si plangi ca tara merge intr-o directie gresita.

      Drula stie meserie si este cel mai bine vazut politician din USR+

        (Citează)

    • LOL, unde ai invatat asa rationament?

        (Citează)

    • @Cosmin si daca nu votezi deloc sau iti anulezi votul, tot partidele mari au de castigat.
      Si bineinteles ca mai aveti si varianta sa faceti schimbarea USR PLUS din interiorul partidului….

        (Citează)

    • “Drula stie meserie si este cel mai bine vazut politician din USR+”

      Florin, stie meserie pe partea lui executivă, a fost un ministru excelent. Dar ca si presedinte (de partid) ai nevoie de tact, abilități de negociere, pe care Drulă nu le are. De fapt cam nimeni din USR nu le are, ei sunt ONG-isti si corporatiști, inca n-au invățat jocurile politice. Imi amintesc de Stelian Ion care, desi cu intentii bune, a fost zero barat la realizări.

      Da, si pe mine m-au pierdut de votant, deși am votat tot il ultimii 10 ani. Nu ma interesează că, nevotând, ii avantajez pe cei mari. Cât timp nu mă simt reprezentat, nu are rost să mă deplasez la cabina de vot. Mă duc doar să-l votez pe Ciprian Ciucu, atât.

      Ma pufnește râsul cand imi amintesc cum a vrut Cioloș s-o pună pe Raluca Prună la Energie, deși nu avea niciun studiu in domeniu sau vreo competență. Da, nici PSD/PNL nu au oameni competenti, dar USR se lăudau că au.

        (Citează)

  8. Kit-ul cu placa video vine și cu stingător la pachet? La cum bubuie sursele alea, nu aș folosi-o nici să mă plătească cineva.

      (Citează)

  9. Mentioneaza te rog ca acel kit vine cu o sursa care poate exploda.
    https://www.youtube.com/watch?v=aACtT_rzToI

      (Citează)

  10. Pst pst… merge azi codul “produseIT” pe eMAG, am verificat eu pe un laptop HP ;)

      (Citează)

  11. Cosmin:
    lol, deci votezi AUR-PSD-PNL

    Nu, voteaza pmp, alde si pro, LOL, fi-mi-ar scarba!

      (Citează)

  12. bogdan: Nu, voteaza pmp, alde si pro, LOL, fi-mi-ar scarba!

    Poate UDMR, sau poate Uniunea Albanezilor.

      (Citează)

  13. alunelu: Poate UDMR, sau poate Uniunea Albanezilor.

    N-am like-uri sa-ti dau :(

      (Citează)

  14. Tom:
    Interesant, de văzut unde o sa le pună, poate se va înțelege mai ușor cu administrația publică si le vor putea pune și pe domeniul public

    Majoritatea sediilor Postei Romane au deja un fel de cutii de corespondenta amplasate si la interior si la exterior.
    Gen asa: https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA2dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMjAl/MkYwNCUyRjA4JTJGMTE3NjA4MV8xMTc2/MDgxX0lEMTA0MjI2X0lOUVVBTV9QaG90/b3NfT2N0YXZfR2FuZWEuanBnJnc9MTIw/MCZoPTYzMCZ6Yz0xJmhhc2g9ZTIxNzE2/ODBhNTVlOTE5ZTQ1M2M2YjJjOGM1YmViYjM=.thumb.jpg

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus