un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 7 februarie 2022

7 Feb 2022  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

This is Sifu (Epic Games, PlayStation):

    13 comentarii

  1. urmeaza să apara femei care l acuza de viol pe Rogan.

      (Citează)

    • Exact.
      Ce se întîmplă acum cu spotify și Rogan e exemplul tipic de cenzură “woke”, tip Fahrenheit 451.

        (Citează)

    • Lumea ar crede ca Rogan invita in podcast-uri al de Sosoaca, insa departe de asa ceva. A invitat cercetatori precum Robert Malone care au fost dati afata de pe Tweeter pentru ca au avut comentarii impotriva injectarii copiilor cu serurile minune. Acum Rogan isi ia nana pentru ca le-a dat un microfon “dizgratiosilor”. Bash isi face treaba cu success si in viata reala.

        (Citează)

    • Da, cenzură woke rea.

      Spre deosebire de cenzura aia bună, prin care se interzic cărți sau chiar se ard cărți în ceremonii publice:

      https://www.theguardian.com/us-news/2022/feb/04/book-burning-harry-potter-twilight-us-pastor-tennessee

      Știi, tu, ca-n cartea aia…

        (Citează)

    • Da, mă, nu invită d-alde Șoșoacă. Invită cercetători ca Robert Malone, care în ciuda carierei prodigioase, a ales să dea pe Twitter un video cu un fotbalist de-al lor mort în 2013 și a zis că a murit de la vaccinul de covid.

        (Citează)

    • @Eu… gen, cenzura nu este buna in nici o situatie. Doar ca este putin diferita situatia in care un nebun arde niste carti ca asa i s-a nazarit lui fata de situatia in care ceva devine interzis (sau este eliminat de tot).

        (Citează)

  2. SIFU arata chiar bine. Cred ca o sa-i dau o sansa. Mai fac o pauza de la Cuphead.

      (Citează)

  3. “va investi și conținut de la comunități marginalizate” — fix asta trebuie. Aici era buba, ca nu investisera in astea.

      (Citează)

  4. La GTA 6 probabil abia au luat decizia că o să-l facă. Probabil în 10 ani o să-l și vedem. Sau poate 2026 :D

      (Citează)

    • Nu chiar, astia cand anunta un joc il au in mare parte facut (asa a fost cu GTA V si RDR2). Probabil in urmatoarele luni vedem primul trailer si in maxim doi ani e release-ul.

        (Citează)

  5. 15% discount un aplicatia eMAG la cateva produse interesante, inclusiv niste laptop-uri HP de 14″ la cel mai bun pret de cand le urmaresc eu.

      (Citează)

    • Ora 23.40
      S-au deblocat ofertele cu codul de reducere valabile 07fev., după ce după-amiază a fost continuu eroare la cod.

        (Citează)

    • Au mer de dimineață, am făcut eu câteva simulări. Toată după amiaza in schimb nu am putut introduce codul și nici măcar intra in aplicație.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus