un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 februarie 2022

3 Feb 2022  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

 

  7 comentarii

 1. Ce mi-as mai cupara un robodog …
  – Ce faci, Azorel, ce e cu zdrentele astea de pantaloni in curte?
  – Aaa, nu stiu. Le-o fi adus vantul wink, wink

    (Citează)

  • Si sa trebuiasca sa ii umpli zilnic rezervorul cu apa, ca sa lase bale si sa faca pipi.
   Apropo de pipi, Bezos a zis ca se gandeste si la angajatii lui, de aceea le va da voie cu bidoane de pana la 5 litri, la locul de munca.

     (Citează)

 2. Retelele sociale in general au devenit destul de toxice (Facebook si Twitter in special). Cred ca oamenii incep sa se sature de asta. Ar fi bine sa mai traim si in lumea “reala”.

    (Citează)

 3. Garm:
  Retelele sociale in general au devenit destul de toxice (Facebook si Twitter in special). Cred ca oamenii incep sa se sature de asta. Ar fi bine sa mai traim si in lumea “reala”.

  Adica metavers? =))

    (Citează)

 4. Pe FB au ramas doar babalacii si conspirationistii, utilizatorii s-au mutat pe TickTock si Instagram unde e continut usor si rapid.
  Mare inspiratie au avut cand au cumparat Instagram pe nimic, altfel erau in galeata

    (Citează)

 5. Pana si ai mei au inceput sa nu prea mai intre pe facebook. Eu ce sa mai zic, il deschid pe pc doar pentru messenger iar pe telefon cand ma plictisesc de altele.
  Pe langa ca e o latrina de idei si limbaj, cred ca a contribuit mult si algoritmul de recomandari, o nebuloasa totala.

  La fel se intampla si pe youtube, dar acolo nu prea ai competitori asa ca esti obligat sa stai. Unde sunt recomandarile de acum 10 ani oare? Ascultai rap si primeai si mai mult rap, nu manele sau scheciuri de 4 ani.

    (Citează)

 6. Facebookul.. sa scada cat mai mult, poate isi baga mintile in cap cu prostiile lor..

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus