un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 februarie 2022

18 Feb 2022  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

7 oferte bune de la Crazy Days:

  7 comentarii

 1. “OnePlus Nord CE 2 – Puțin mai mult decât v-ați aștepta”

  Adevărul e că mă așteptam la un Android 12, nu știu cum să zic.

    (Citează)

  • Sunt de mult apuse vremurile cand cei de la OnePlus lansau in timp record update-uri de software. Asa se intampla cand ai mai mult de un model de telefon si trebuie sa optimizezi softul astfel incat sa functioneze cu hardware diferit.

     (Citează)

 2. Lewis Hamilton e frustrat daca isi inchipuie ca dupa plecarea incomozilor lui, i se va asterne covorul rosu in 2022…Sa ramana la prima intentie, de retragere, ca nu a invatat si nu poate pricepe ce inseamna fair-play-ul…

    (Citează)

 3. Asa ma tenteaza sa imi iau noul ceas de la Samsung, mai ales ca vine cu Android dar, momentan am Samsung Gear S3 Frontier care ma tine bateria 3 zile…cum sa trec la unul care nu tine nici macar 2 zile?

  Mi se pare ca e singurul minus al telefonului…

    (Citează)

 4. Acum o ora au anuntat si Mercedes noul monopost (W13).

    (Citează)

 5. De ce va mira ca Elon Musk e plecat cu sorcova?

  Yup, SSD-urile deja au crescut preturile la achizitie.

  Sunt destul de fan Huawei, cu tableta, telefon si laptop facute de ei. Dar luati laptopurile lor cu procesor AMD, pentru ca depasesc orice INTEL in fara de generatia 12.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus