un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Waze merge mai bine dacă pui și numărul blocului în adresă

13 Jan 2022  ·

AUTO  ·

12 comentarii

Uitați o chestie interesantă pe care am identificat-o recent: în Waze poți introduce și blocul în adresă pentru precizie mai mare. Acolo unde sunt și numerele blocurilor pe hartă, desigur.

Pe mine mă ajută treaba asta. Blocul meu are adresă de stradă principală, dar intrarea este de fapt din altă stradă, acolo unde se află și parcarea. Acolo vrei să ajungi, dacă vii la mine.

Așa că, dacă pui în Waze “strada Padinei 12”, te duce în față, unde nici nu-ți dai seama unde te afli. Dacă pui “strada Padinei 12 bloc 20”, te duce bine.

Poate vă este utilă treaba asta în viitor. Posibil să funcționeze și prin Uber sau Bolt, de altfel, depinde ce hărți au aplicațiile.

    12 comentarii

  1. zi-ne si numarul apartamentului ca sa stim o treaba.

      (Citează)

  2. Sa fie sanatos. Eu mi-am jurat ca nu mai folosesc Waze nici picat cu ceara.

      (Citează)

  3. Sorin:
    Te uiti si tu la cutiile postale sau la lista de intretinere.
    Sau te duci la ora pranzului si astepti sa vina un glovo cu livrarea de burgeri, si vezi la ce apartament suna.

    Conform GDPR e ilegal sa afiseze numele. Doar nr apt trebuie afisat

      (Citează)

  4. Adrian:
    Sunt sigur ca Radu va fi asaltat de fane si mai mult decat pana acum. Daca si-a pus adresa pe blog se va face coada in jurul bloculul….

    Mai ales pentru giveaway-uri.

      (Citează)

  5. Waze sucks. Vara asta cand am venit in Romania nu am avut instalate hartile Ro si Bg, deci am folosit Waze timp de o luna.

    Oribil daca vrei sa planifici un traseu, ca nu vezi blocajele in trafic din timp. Grafica mai mult incurca. Nu poti sa vezi traseul in panoul de bord.

    Cea mai buna varianta pentru mine e sa folosesc navigatia masinii si sa tin waze pornit in background, sa ma anunte cand sunt camere si politie.

      (Citează)

  6. Dacă numărul blocului lipsește, ce am de făcut pentru a-l face să fie vizibil?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus