un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 ianuarie 2022

13 Jan 2022  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Am văzut ieri lansarea anvelopelor Nokian Outpost AT. Sunt anvelope all-terrain all-season făcute să reziste pe teren accidentat. Sunt disponibile de la 15 la 22 de inci, au simbolul M&S pe ele, profil care să ofere aderență pentru toate tipurile de situații. Îmi imaginez că sunt bune, experiența mea cu anvelope Nokian de iarnă a fost mereu fără reproș.

  4 comentarii

 1. La 1) – Spotawheel nu este marketplace, masinile sunt ale lor, vanzarea se face de catre Spotawheel si garantia este oferita de ei.
  Nu stiu daca vor introduce de la inceput in RO dar ce ii diferentiaza este test drive la tine acasa si garantia extinsa ( cu cateva * dar totusi interesanta :) )

    (Citează)

 2. Nokian au fost cumparati de Michelin acum ceva timp. Sunt super ok si de obicei la preturi decente.

    (Citează)

 3. ANAF trimit in decembrie 2021 decizii de impunere pentru sume din 2015 pentru care in 2017 li s-a demonstrat deja ca nu era cazul cu informatie disponibila in SPV-ul lor.

  Uitand desigur ca anul fiscal 2015 s-a prescris deja cu vreo 3 luni inainte de data la care au trimis decizia ilegala de impunere.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus