un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 ianuarie 2022

26 Jan 2022  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Samsung confirmă prezentarea din 9 februarie:

    9 comentarii

  1. și vine Disney+ în Ro

      (Citează)

  2. Nu inteleg noutatea la sounbar-ul wireless Sony. Bluetooth exista de muuuulti ani, la fel si soundbar-uri cu bluetooth.

      (Citează)

  3. Din vara vine și Disney+ oficial în România. Știrea este pe pagina de media.

      (Citează)

  4. Azi e ziua lu’ nea Nicu!

      (Citează)

  5. Deja tace când îi zici stop, în cazul alarmei.

      (Citează)

  6. Știre nu despre tehnologie:

    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25327336-sondaj-crescut-increderea-romanilor-nato-germania-peste-70-cred-romania-aparata-nato-cazul-unui-razboi-ucraina-liderii-lumii-care-oamenii-cea-mai-mare-incredere.htm

    “72,6% dintre respondenți consideră că UE ar trebui să înființeze propria Armată pentru apărarea statelor membre”

    Măcar iese ceva bun din toată treaba asta.

      (Citează)

    • Este genial sondajul ala. In toate categoriile de intrebari legate de increderea in anumite tari/organizatii/personalitati, increderea romanilor a crescut fata de sondajele anterioare.
      Asta ne arata ca dintr-o data am devenit incredibili de increzatori in tot si in toti, sau ca s-a modificat modalitatea de a obtine raspunsuri de la interlocutori si atunci comparatiile cu sondajele anterioare nu-si mai au sensul.

        (Citează)

    • Sau că se întâmplă chestii care pun țările/organizațiile/personalitățile respective în prim-plan, întărind păreri deja formate, care poate că se diluaseră puțin în lunile anterioare din lipsă de activitate.

      În orice caz, pe mine mă interesează aia cu 72% suport pentru armata UE. Poate că nu-s 72% și sunt undeva peste 60 – e ok și așa.

        (Citează)

  7. Ce nu am vazut pe aici:

    https://www.sammobile.com/news/samsung-could-speed-up-firmware-update-process-for-customers-europe/

    In loc de diverse CSC-uri pe tari, va fi EUX pentru toti din Europa. Nice.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus