un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 ianuarie 2022

20 Jan 2022  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Iată o comparație foto Samsung S21 FE cu iPhone 13:

    8 comentarii

  1. Atata nebunie cu buletinele astea… Ziceau ca de la inceputul lui 2022 se vor putea face si in alte judete in afara de Cluj dar se pare ca legat de asta nu au scris nimic..

      (Citează)

    • nici la Cluj nu se mai elibereaza, e criza de cipuri :)

        (Citează)

    • Si in continuare sintem singura tara care are “gen” si nu “sex”…

        (Citează)

    • Au facut programul pilot in Cluj anul trecut doar pentru ca ii obliga UE sa dea drumul. Acum probabil vor mai trage de timp cu licitatii si contestatii pana rezolva cu logistica si spagile aia care trebuie sa castige.
      Imi expira buletinul la anul, nu sunt sigur ca voi primi de-asta nou, dar mai sper.

        (Citează)

  2. E mai natural ce scoate iPhone, S21 FE prea încearcă să rezolve absolut toate detaliile – se vede mai ales la pozele de noapte cu semnele alea luminoase, dar și în umbră pe timpul zilei. S21 FE are imagini cu temperaturi de culoare mai mici și contrast mai mare, dar asta e așa de ceva timp, ține și de calibrarea ecranelor lor – imaginile arată mai bine pe telefoane Samsung decât pe alte telefoane.

    Ideea e că un astfel de telefon deja e suficient pentru poze de vacanță. Imagini mai bune obții deja cu echipament scump și greu, începe să nu mai merite efortul.

      (Citează)

  3. Xcom a fost misto, dar nu la fel de misto ca jocul original, din 1995.

      (Citează)

  4. Daca se misca operatorii si cu iSIM la fel ca eSIM l-au lansat numa bine sa ajunga si la noi prin 2040.

      (Citează)

  5. Mai trebuie buletin?! De ce am facut atata vaccin la lume daca tot mai trebuie inca un cip??

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus