un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 19 ianuarie 2022

19 Jan 2022  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

    16 comentarii

  1. astept cu interes si ingrijorare ziua cand un medic roman va intra in puscarie pentru cativa ani buni, nu vrajeala gen arest preventiv si condamnare cu suspendare.

      (Citează)

  2. Abonamentul anual de youtube nu pare sa fie disponibil pentru Romania, link-ul duce tot la pagina cu 26 lei/luna
    Plata cu cardul la STB e mind blowing! Desi trebuie sa ne rugam sa nu ceara pin, ca nu cred ca incape mana prin fanta aia de la ghiseu

      (Citează)

    • Asa e, abonamentul anual nu pare sa fie disponibil, dar probabil e pentru ca avem deja pret pret preferential pe regiune. 26 lei / luna x 12 luni = 312 lei pe an, vs. $108 (471 lei) la abonamentul anual cu reducere.

        (Citează)

    • Poate apropia POS-ul de geam si va merge prin contactless. Cel putin la CFR asa procedeaza.

        (Citează)

    • Vpn de india doar cand faci set up la You tube premium si dupa pui o adresa random din India la metoda de plata pt cardul tau.Premium cu 2 euro si ceva pe luna……folosesc asa de cateva luni.

        (Citează)

  3. Vaccinarea la chiuveta este motivul pentru care statisticile referitoare la persoanele vaccinate si decedate din cauza COVID nu au nicio valoare. Presupun ca ar putea fi verificate toate persoanele cu certificate de vaccinare emise de acel medic cu teste de anticorpi … nu poti incrimina aceste persoane pentru ca nu au dezvoltat anticorpi dar poti sa tragi niste concluzii referitoare la amploarea fenomenului de fiecare data cand identifici o astfel de infractiune. In plus poate ar fi interesant pentru acesti “medici” sa stie care a fost pretul platit in vieti pentru acele sune de bani. Sa speram ca ii vedem in puscarie, desi sperantele sunt mici.

      (Citează)

    • Și-n felul ăsta dă apă la moară șoșokarilor, că ”vezi că nu-i vaccinul bun”, cînd de fapt vaccinații decedați sînt de fapt din cei la chiuvetă.

        (Citează)

  4. Sunt destul de sigur ca am platit cu cardul bilete RATB cu ani de zile in urma, nu vad ce este nou. Si scoteau pe ferestruica POS-ul ca sa bag PIN-ul.

      (Citează)

    • Intre timp looserii de la metrorex nici dupa atatia ani de zile n-au facut sa mearga contactless-ul la automatele de bilete.
      Bai, ani de zile, cred ca pe putin 10!

        (Citează)

    • Iuli:
      Vpn de india doar cand faci set up la You tube premium si dupa puio adresa random din India la metoda de plata pt cardul tau.Premium cu 2 euro si ceva pe luna……folosesc asa de cateva luni.

      Eternul român, tot cu furatul.

        (Citează)

  5. Radu, exagerezi cu 100 de mii de euro. Dar asta arată încă o dată ce înseamnă România. Nu ne mai facem bine. Încă vreo 3 generații.

      (Citează)

  6. ieri am primit mesaje despre lansarea Garmin fenix 7

      (Citează)

  7. Iuli:
    Vpn de india doar cand faci set up la You tube premium si dupa puio adresa random din India la metoda de plata pt cardul tau.Premium cu 2 euro si ceva pe luna……folosesc asa de cateva luni.

    1.6 dolari pe luna(120 rupii)

      (Citează)

  8. Iuli:
    Vpn de india doar cand faci set up la You tube premium si dupa puio adresa random din India la metoda de plata pt cardul tau.Premium cu 2 euro si ceva pe luna……folosesc asa de cateva luni.

    Ți-au făcut abonament preferențial pe țară intocmai că sa nu plătești prețul normal. Ce faci tu acolo nu diferă mult de piratare. Dacă te si lauzi pe internet e o chestiune de timp până o sa se atingă o masă critica de indieni in Romania și să începi să plângi că ți-a taiat YouTube posibilitatea de a le fenta abonamentul. Cam cat de greu crezi ca e sa îți impună plata cu card de India când selectezi țara respectivă.

      (Citează)

    • In Romania judecand dupa ce este in trending pe Youtube sunt sigur ca toata lumea plateste 26 Ron pe lunaa sa nu se bage nici un medicament naturist in reclama peste artisti si sa le strice melodia…….
      Informatia cu Youtube Premium integistrat pe India vine din tarile unde nu au probleme cu apa calda, nu e inventata de mine.
      La Moncler pe site de exemplu daca vrei sa iti comanzi o geaca pe site cu tara selectata Romania gefencing cost e cu 150-200 euro mai mult decat daca selectezi alta tara din EU, poate stau eu prea putin in tara si ne am umplut toti de bani….
      Yutube premium in Romania cred ca au ca target familia cu copil mic, venit mediu spre middle class care nu vrea sa intrerupa Baby Shark cu reclame…
      Pentru muzica platesc Spotify nici nu am deschis Youtube Music.
      In rest platest destule abonamente premium fata de altii care inca nu concep sa dea bani pe filme si muzica cand inca mai exista filelist…..

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus