un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 ianuarie 2022

10 Jan 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Rafila: suntem în al cincilea val. No shit! Franța a avut două zile la rând cu 300.000 de cazuri noi zilnice.

    11 comentarii

  1. Rahat, bine că am luat Symfonisk fix înainte să apară generația 2. Și bine că am aruncat cutiile.

      (Citează)

    • Ikea accepta retur si fara cutie. Macar ai folosit ikea family?

        (Citează)

    • Problem solved, soția n-a aruncat cutiile. Cred că fac un drum în weekend.

        (Citează)

    • Păi și crezi că la noi deja e disponibilă noua generație? N-am idee cam cât de repede se mișcă IKEA, dar mă aștept să mai treacă câteva luni până când o să le vedem în magazine.

        (Citează)

    • La mine e disponibilă, dar m-am uitat pe site și văd că au doar pe alb așa că mai aștept.

      O chestie mișto e că au lansat mai multe cover-uri pentru boxele de perete. Acum n-o să le schimb cu boxe de perete, că ar fi un preț dublu pentru aceeași calitate a sunetului, dar e interesant de știut.

        (Citează)

    • ov1d1u:
      Păi și crezi că la noi deja e disponibilă noua generație? N-am idee cam cât de repede se mișcă IKEA, dar mă aștept să mai treacă câteva luni până când o să le vedem în magazine.

      Giani trăiește pe alte meleaguri.

        (Citează)

    • Din motive de reciclare legea îi obligă să primească retururile și fără ambalajele originale.

        (Citează)

  2. Valul cinci sau nu, sa speram ca scoala va ramane deschisa. Forever.
    “Ce e val ca valul trece”.

      (Citează)

    • Școala ar fi fost bine sa rămână încă 2 sapt in online sau închisă/decalată. Eu am copii la privat(grădinița si școala) si e full de covid in clasele lor. La ei școala și gradinita a funcționat saptamana trecută… Ai mei cred ca au scăpat momentan dar nu sunt sigur(azi nu i-am dus si urmăresc starea lor si diseară le fac PCR) dar sunt câte 10copii in fiecare clasa care au anunțat aseară parintii pe grupuri ca au covid. Școala va rămâne cel mai mare focar de transmitere și cred ca saptamana viitoare o sa explodeze numărul de cazuri…

        (Citează)

    • Da, o să fie nasol de tot cu Omicron la școli. Este atât de contagios încât cred că întreg sistemul va fi afectat. Sper să nu vedem multe cazuri de spitalizare în rândul copiilor.

        (Citează)

  3. Okocea s-a grabit si a omis un “nu”… nu va ramane deschisa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus