un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Acum puteți lua un smartwatch Louis Vuitton de 4000 de dolari

18 Jan 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Și eu care credeam că am dat cam mult 1.500 de lei pe un smartwatch #cudetoate. Louis Vuitton a lansat unul care începe de la 3.450 de dolari și urcă la 4.150 de dolari pentru varianta cu carcasă negru mat.

Tambour Horizon Lights Up se numește ceasul. Trebuie să recunosc că arată bine—în stilul Louis Vuitton—și are și hardware mai bun decât mă așteptam. Ecranul pare rotunjit pe laterale, dar acele simboluri clasice LV sunt de fapt led-uri individuale, 24 la număr, și par să se aprindă în diverse culori ca să se vadă că ți-ai permis ceas de ceas.

Ceasul are 44 mm. Ecranul în sine este un AMOLED de 1,2 inci și rezoluție bună, acoperit cu safir artificial pe față și pe spate. Procesorul este un Snapdragon Wear 4100 cu 1 GB RAM și 8 GB stocare internă, are și senzor de ritm cardiac și microfon la bord.

Partea ciudată sunt două: nu are WearOS, ci un sistem propriu de operare, ceea ce este dezamăgitor; apoi bateria ține o zi în condiții normale. Nici măcar două zile? Bănuiesc că soluția este să cumperi de fapt două sau trei astfel de ceasuri și să-l porți pe următorul cât timp altul este la încărcat. Ar costa vreo 12.000 de dolari, dar pare cea mai simplă soluție.

    7 comentarii

  1. E adevărată faza cu firmele astea nu vând bogaților, ci săracilor ce vor să pară bogați.

    N-am mai văzut așa cocalarism de mult timp :))

      (Citează)

  2. Arată atât de kitsch, de parcă e scos din punga de pufuleți cu surprize.

      (Citează)

  3. Azi a aparut si garmin fenix 7, tot pentru cei bogati :))

      (Citează)

  4. Microsoft a cumpărat Activision Blizzard , asta este stirea wow a zilei :). 68 miliarde de dolari…

      (Citează)

  5. Pentru problema cu bateria, solutia e simpla. Nu trebuie sa aiba deloc. Doar sa se vada brandul. Nici nu tre’ sa fie macar smart, sau sa arate ora.

      (Citează)

  6. LV e o marca de…culoarea spune totul. Nici sa-mi dai 4k nu mi-as pune ala la mana.

      (Citează)

  7. De parca cumpara cineva ceasul asta pentru baterie sau sistem de operare :))))

    Astept sa compari si un tricou Off white cu unul levis, oare merita diferenta de pret? 😂

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus