un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tazz Now! livrează cumpărături în 15 minute, Freshful intră în Genius

13 Dec 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

8 comentarii

Tazz are următorul anunț pus acum 4 ore pe pagina lor de Facebook:

Ghencea, Tineretului și Pipera. De ce? Nu știu, poate pe aici se învârt mulți livratori Tazz.

Nu știu cum funcționează sistemul. Bănuiesc că livratorul va căuta urgent un Mega Image sau primul magazin care-i iese în cale ca să-ți ia apă minerală și mâncare de pisici. Tot Tazz mi se pare că oferă livrare gratuită pentru comenzile uzuale până la final de decembrie.

Freshful are următorul anunț când intri pe site:

În regulament scrie că este valabil pentru comenzi de peste 200 de lei și că se modifică un pic intervalele de livrare. Intervalele pentru Genius au câte 2 ore fiecare, deci precizie mai mică, și trebuie să alegi un interval care începe peste minim 4 ore de când lansezi comanda. Altfel spus, își rezervă un soi de prioritate pentru clienții non-Genius, deși am senzația că puțini dintre cei ce folosesc Freshful nu au și Genius.

Ce rapid se schimbă lucrurile în ziua de astăzi! Parcă văd că peste 2 ani va fi plin de servicii cu livrare în 15-30 de minute, cu cumpărături făcute de ei din magazine de proximitate sau propriile depozite de cumpărături, cum vrea deja Glovo.

Mi se pare că Mega Image a ratat aici un trend bun. Ar fi putut fi primii cu livrare rapidă de cumpărături, având magazine mari aproape în fiecare zonă. Și totuși, au ajuns mai târziu în shopping online și se mișcă greu și în direcția “15 minute”. Nici Profi sau Penny nu par mai dornici de astfel de inițiative. Cine profită? eMAG, după cum vedeți mai sus, plus Glovo și Bringo.

    8 comentarii

  1. Nu “poate pe aici se învârt mulți livratori Tazz” ci “stau in Mega si asteapta comenzi”. La fel cum sta Glovo la McDonalds.

      (Citează)

  2. Site-ul tazz este varză. Acolo ar trebui să lucreze. Nici nu se compară cu Bringo la selectarea produselor, iar Glovo are un UI / UX superior. Se mișcă și mai rapid.

      (Citează)

  3. Glovo la ultima comanda (sambata, 11 dec. 2021) nu mi-a adus doua din cele 6 produse iar pe unul (o punga de mancare uscata de pisici, de 800g) l-a inlocuit cu un pliculet umed de 85g. Great !

      (Citează)

  4. Asta cu Freshful este inca o mizerie marca Emag. Am dat azi comanda pe Emag, client Genius, Bucuresti, livrare maine. Nu azi, cum lauda ca ar fi practica pt comenzile pana in ora 12.30. Probabil ca au transferat niste logistica la Freshful, sa ia ceva piata pana intra cehii cu magazinul lor online.

      (Citează)

  5. Mega are opțiunea de livrare în 2 ore. O folosesc de ceva timp, merge bine.

      (Citează)

  6. georgel007:
    Asta cu Freshful este inca o mizerie marca Emag. Am dat azi comanda pe Emag, client Genius, Bucuresti, livrare maine. Nu azi, cum lauda ca ar fi practica pt comenzile pana in ora 12.30. Probabil ca au transferat niste logistica la Freshful, sa ia ceva piata pana intra cehii cu magazinul lor online.

    De mai bine de 1 luna sunt praf cu comenzile de Genius. Nu le pleaca produsele la timp din depozite, nu livreaza sameday cand ar trebui….si tot asa.

    Probabil multe reclamatii la ANPC ar trebui facute astfel incat sa renunte la marketing-ul mincinos sau sa ii oblige sa isi respecte obligatiile contractuale asumate.

      (Citează)

    • Sunt client genius si am facut o comanda pe emag de produse vandute si livrate de emag. Mi-au ajuns dupa o saptamana. Dupa ce am facut sesizare si M si sunat sa vad ce se intampla cu comanda. Am comandat prin tazz niste produse pt copii si din 60 comandate 15 erau lipsa. Am facut o noua comanda si din 12 produse au livrat doar 6. Ambele comenzi la tazz facute in aceeasi zi, in aceeasi saptamana cu comanda emag. Adica acum o saptamana. Pe freshfull vad ca nu au dat chix pana acum, desi am doar 4 comenzi. Speranta moare ultima.

        (Citează)

  7. pacat ca nu exista si-n “provincie”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus