un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 decembrie 2021

6 Dec 2021  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

    11 comentarii

  1. Radu, nimic despre cea mai controversata cursa de F1 si acutizarea abisului dintre cele doua tabere? :D

      (Citează)

    • Ce a fost controversat? O cursa normala pe un circuit care ar fi trebuit sa fie un pic mai lat. In rest Verstapen a făcut tot ce era posibil sa creeze o coliziune cu Hamilton ca sa îl facă sa piardă punctele, ceva care nu surprindea pe nimeni, nici măcar pe Hamilton care l-a evitat de 4 ori. Mașina RB era muuuult mai lenta, ca și pace, pe acest circuit. Oricine ar fi aplicat fix aceasi strategie. Prima decizie a RB de a nu intra la boxe a fost foarte oportuna; dacă nu era steag roșu Verstapen nu prindea nici locul 3… Sper ca RB sa nu aplice aceasi strategie de kamikaze și la Abu Dabi. Partea faina este ca Hamilton și-a găsit nasul la nivel de nesimțire. Un pilot cu același caracter mizerabil. Doi piloți care as vrea sa nu mai ramana prea mult in circuit…

        (Citează)

    • @Dan: nivelul de nesimtire al lui Verstappen e comparabil doar cu al lui Schumacher.

        (Citează)

  2. Halo is back, baby. Abia astept concediul!

      (Citează)

  3. One plus update la Android 11??? Poate 12. Sau au rămas asa de mult în urma?

      (Citează)

  4. Mihai:
    Radu, nimic despre cea mai controversata cursa de F1 si acutizarea abisului dintre cele doua tabere? :D

    probabil scrie un articol distinct despre asta. am crezut ca ultimul tur o sa fie alergare 1000m ca raman fara masini pana la final :))

      (Citează)

    • atunci asteptam articolul :))). si interviurile si comentariile post cursa cu massa, pilotii si sefii de echipa au fost pretty darn good. bottas zambind mai mult de 5 secunde a fost the icing on the cake

        (Citează)

  5. Ai înțeles greșit știrea cu OnePlus 6T, ele au primit update la Android 11 încă din vară, zilele astea a fost doar un update minor (cred că al treilea de când cu Android 11). Sursă: am OnePlus 6T și nu am fost înscris în programul de beta.

      (Citează)

    • Ai avut vreo problema cu update-ul la 11? – stau cu el in asteptare de vreo 2 luni :)
      Cu istoricul din Whatsapp (stiu ca citisem pe undeva ca ii schimba locatia si se pierd discutiile)

        (Citează)

    • Nu știam că sunt probleme cu istoricul de la WhatsApp, dar eu nu l-am pierdut. Am conversații încă din 2018 care îmi apar.

      Au fost ceva probleme cu camera în anumite aplicații 3rd party (Google Lens, Facebook Messenger) în care nu voia deloc să focalizeze, dar odată cu 11.1.1.1 s-a rezolvat. Singura problemă pe care o mai am, dar nu știu sigur dacă e de la update-ul la 11, e că pe slow motion înregistrările sacadează o dată la câteva secunde, ceea ce f..e aiurea de tot experiența :(

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus