un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 decembrie 2021

22 Dec 2021  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

PSD vrea ca și președinții de consilii județene să circule cu girofar și să aibă pașaport diplomatic, pentru că nu erau destul de mafioți.

    14 comentarii

  1. Pe cand in alte tarii diplomatii circula cu biciclete la noi e fix invers. Mi-e greata!

      (Citează)

  2. Aștept DuckDuckGo, momentan testez Firefox, Brave si Vivaldi, dar tot nu sunt satisfăcut =)) fiecare are plusuri si minusuri, firefox in special ca nu are la fel de multe extensii

      (Citează)

  3. “PSD vrea ca È™i preÈ™edinÈ›ii de consilii judeÈ›ene să circule cu girofar È™i să aibă paÈ™aport diplomatic, pentru că nu erau destul de mafioÈ›i.” Jur, chiar mă întrebam când o sa se ajungă la asta…

      (Citează)

    • Ä‚È™tia sunt niÈ™te angajaÈ›i care in proporÈ›ie de 90% ar trebui sa poată sa își desfășoare activitatea online…pt ce sa se plimbe cu girofar? Sa meargă la piaÈ›a sau la piscina presupun…ah stai ca majoritatea au piscina interioară acasă…

        (Citează)

  4. Foarte bun Guardians of the Galaxy, nu ma asteptam. Si pretul bun.

      (Citează)

  5. Următorul pas pt LG? Un monitor 16:12… :P

      (Citează)

  6. Ady94:
    Aștept DuckDuckGo, momentan testez Firefox, Brave si Vivaldi, dar tot nu sunt satisfăcut =)) fiecare are plusuri si minusuri, firefox in special ca nu are la fel de multe extensii

    Vivaldi e perfect pentru mine. Are o gramada de chesii built in (inclusiv ad block si anti-tracker) si poti instala orice extensie de Chrome pe el.

      (Citează)

  7. Monitorul ăla e stupid. Nu știu cine ține două monitoare în configurația aia.
    Eu folosesc două side by side, ăla secundar fiind în portrait mode. Mi se pare mai bine așa decât cu un singur monitor mare. Bine, ambele sunt de 24 și parcă aș vrea 27 pentru ăla principal, dar oricum nu știam ce cadou să-mi fac de crăciun.

    Also, are și Stadia reduceri în perioada asta.

      (Citează)

  8. Andrei I:
    Ce extensii folosești?

    In principal Downloads Router pentru organizare, tot ce descarc sa fie in subfoldere, PDF la documente, exe la app, etc. Pe firefox nu am gasit nimic… adica doar Save in… dar nu ii complet, merge doar daca ii dai save in, dar daca ai un buton donwload sa descarci un pdf si dai click pe el, iti descarca tot in folderul default… pe Downloads Router tot iti descarca unde ai pus.
    Mai folosesc Revolut shopper, din ce am înÈ›eles portarea se poate face in 10 minute dar nu vor cei de la revolut sa il pună si pe firefox sau nu stiu…

    Sol: Vivaldi e perfect pentru mine. Are o gramada de chesii built in (inclusiv ad block si anti-tracker) si poti instala orice extensie de Chrome pe el.

    Da, partea buna ii ca poți sa îl customizezi cat vrei :)) desi eu tot nu am reusit sa mut butonul de meniu din stanga in dreapta cum este si pe chrome =)) Grupurile de taburi imi plac mult, daca puteam sa dau si culoare la ele cred ca era perfect. Imi place si cel de pe firefox ( Simple Tab Groups )

      (Citează)

  9. Guardians of the Galaxy e cam slab. Pe mine nu m-a prins.

      (Citează)

  10. cumparat THPS Special Edition la super pret! Merci, Radu!

      (Citează)

  11. Nikola Corp sunt acuzati ca au pacalit investitorii in legatura cu viitorul financiar al companiei si i-au determinat pe acestia sa investeasca bani pe care probabil nu ii vor mai recupera (sau va dura mult mai mult pana ii vor recupera).
    Si solutia este sa plateasca o amenda, tot din banii acelor investitori care au fost pacaliti?

      (Citează)

  12. Mormăilă

    24/12/2021 la 6:19 PM

    Aia cu moneda românească, știe toată lumea, este încă o țeapă pe modelul

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus