un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Știri despre tehnologie – 23 noiembrie 2021

23 Nov 2021  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Noul KIA Sportage arată că s-au angajat niște designeri noi pe acolo:

  9 comentarii

 1. Noul nume al seriei 8 Snapdragon are sens daca schimba si la cele din seria 4, 6, 7.
  Sa stii usor din ce generatie e procesorul, asa cum e la Intel, AMD, nVidia.

  Winamp folosesc chiar acum, ascult colinde.

    (Citează)

 2. Affinity Photo (Designer și Publisher) are același preț și pentru Windows, e o afacere foarte bună. Eu am Photo și Designer de câțiva ani și merită chiar mai mult decât costă, mai ales la reducere.

  Sunt curios când/dacă se va lansa WinAmp, poate o să încerc așa din nostalgie, că pot asculta mp3 și în Apple Music. Mai mult avantajul e că ți le urcă în cloud pentru streaming de pe telefon.

    (Citează)

 3. Am primit update-ul de android 12 pe samsung s21..

    (Citează)

  • Da, după 45 de zile! Premium! Doar S21? Cei care au plătit $1399 pe S20 Ultra, nimic? Oh!

   O să primești Android 13 exact cum primesc Android 12 cei cu seria S20 acum, adică după câteva luni.

     (Citează)

  • Nu stiu data cand a fost disponibil//, nu stiu daca nu cumva era disponibil de o saptamana/o luna. Tin update-urile manual si azi am verificat. . si daca nu primesc alte update-uri si ramane telefonul asa eu sunt multumit.

     (Citează)

  • @Claudiu, nu inteleg, cand ai vrea sa primesti update-urile? Inainte de lansarea versiunilor stabile de Android?
   Nu este niciun producator de telefoane (altul in afara de Google) care sa lanseze versiuni de software mai rapid decat Samsung.

   Seria S20 va primi update-ul la Android 12 in Ianuarie. Ce crezi tu ca se intampla in cele 3 luni de “intarziere” ? Nu mai poti folosi telefonul?

     (Citează)

 4. Nu tot italienilor li s-a prabusit zilele astea un F prin mare?

    (Citează)

 5. Relax dumbass.
  Ok, era al britanicilor.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus