un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noua factură Digi după marea anulere de servicii pe care nu le utilizam

23 Nov 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Așa arată facturile mele Digi înainte de marea anulare de servicii neutilizate și după marea anulare.

Yes, I was that big of an idiot. În realitate nu va fi la fel de mare scăderea și în lunile viitoare. Acum sunt într-o perioadă bonus de 50% reducere, ține vreo 3 luni, dar ulterior tot va însemna vreo 40 de lei reducere lunară, cam cât o friptură bună de vită.

  12 comentarii

 1. Tot incerc sa ajung sa returnez si eu un bix digi si un carc ci+. Am stat si m-am gândit bine si nu le folosesc – nu am digi 4k, nici digi film sau pornache asa ca dvbt-ul televizorului ar fi suficient. Bani aruncați de atâția ani.

    (Citează)

  • Succes la prins DVB-C-ul lui Digi folosind DVB-T-ul televizorului, vei fi primul și unicul din lume.

     (Citează)

  • @gaelex, ești ceva… e clar ce a vrut omul să zică, chiar nu prea ai încărcare :)

     (Citează)

  • Din câte știu primul card e gratuit deci nu e voie sa îl returnezi. Da, momentan nu e codată grila digitală dar nu ai de unde sa știi când o codează la loc si atunci nu o sa mai prinzi canalele digitale si o sa rămâi cu analogul.
   Dar daca ții să îl returnezi intri pe digi – > magazine – > alegi filtrul de predare echipament si te uiți in lista ce iti e cel mai aproape.

     (Citează)

 2. Mersi pentru postul asta! Platesc ~16 lei pe luna de ani de zile pentru un stick si fix. Tocmai am sunat la suport si le-am zis ca vreau sa le inchid pe ambele, a inregistrat sesizarea si mi-a zis ca se va intampla de la 1 decembrie.

  Am intrebat special daca trebuie sa ma duc sa duc telefonul fix si stickul si a zis ca nu e nevoie. Poate ii ajuta si pe altii informatia asta.

    (Citează)

  • Tot la Digi? Pe Radu l-au trimis la un sediu mai mare în București ca să poată închide fixul. Chiar mi s-a părut ușor abuziv ca nu putea sa returneze echipamentul la orice sediu Digi.

     (Citează)

 3. De la Digi se ia numai acel serviciu Popular * sau Analog in jurul cifrei fatidice 17 lei ..
  Musai in jurul sarbatorilor sau 1 Decembrie când au si pomenile cu 6 luni gratuit..
  La fiecare 2 ani prelungire cu beneficii..

  (*Cum la Vodafone orice pe orice scrie Regional sau Office Pack e bun..)

    (Citează)

 4. Tom:
  Da, momentan nu e codată grila digitală dar nu ai de unde sa știi când o codează la loc si atunci nu o sa mai prinzi canalele digitale si o sa rămâi cu analogul.

  Momentan este necodată de cel puțin 8 ani, dacă s-ar apuca să o codeze ar fi un bun moment să renunț la abonamentul de TV.

    (Citează)

 5. Gaelex:
  Succes la prins DVB-C-ul lui Digi folosind DVB-T-ul televizorului, vei fi primul și unicul din lume.

  Am alte televizoare care funcționează foarte bine fara “decodor” sau smart card. Oricum nu-s mare fan tv si nu din hipstereala…

    (Citează)

 6. Foarte misto clipul cu friptura, chiar nu-mi daduse prin cap sa incalzesc inainte carnea la cuptor.
  Meritau puse cateva secvente si cu garnitura :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus