un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 22 noiembrie 2021

22 Nov 2021  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. Adele-Spotify-shuffle button e din sfera patologicului. Asa se intampla cand pierzi contactul cu realitatea.

    (Citează)

  • Vezi că sunt review-uri mai serioase la bose qc45, gen soundguys.com sau chiar poate techradar, nu androidpolice.

     (Citează)

 2. degeaba o tot bagati p-asta cu “inclusiv accesul în mașini fiind problematic” daca habar n-aveti cum merge treaba.
  Telefonul se leaga prin bluetooth la tesla, deci offline si masina se poate descuia fara să fie nevoie de acces la “servere”. De asemenea cartela de acces este NFC si descuiere se face tot offline.
  Worst case oamenilor nu le-a mers descuierea de la mare distanta si modul “valet”, dar chiar si-asa macaie rau.

    (Citează)

  • Se intampla si masini mai ieftine. Renault Captur 2015, a ramas cheia fara baterie si nu se mai deschidea masina cand apasai pe butonul de pe usa. Au chemat platforma si au dus masina la service, cred ca au ras de s-au prapadit cei de la service cand le-au aratat cum se desface cheia :))

     (Citează)

 3. Emag asa bine a vandut de BF ca au trebuit actionarii sa vina cu 50mil de acasa? :))))
  ^ joke.. or not ^

    (Citează)

 4. Alin:
  Se intampla si masini mai ieftine. Renault Captur 2015, a ramas cheia fara baterie si nu se mai deschidea masina cand apasai pe butonul de pe usa. Au chemat platforma si au dus masina la service, cred ca au ras de s-au prapadit cei de la service cand le-au aratat cum se desface cheia :))

  Renault, deh. Încă am bateriile originale în ambele telecomenzi la un Golf 5 (2006)….

    (Citează)

  • Cred ca de vina e anul, nu marca.
   Renault 2004 inca mai am bateriile originale si chiar daca se consuma pot sa deschid cu cheia ;)

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus